Community blog: 6 De Sims 4 Uit Eten Let’s Play-series waaraan we verslaafd zijn!

Dol op het De Sims 4 Uit Eten Game Pack? Dol op de geweldige Let’s Play’s? Dan zit je hier helemaal goed! Hieronder zie je een aantal geweldige series die we hebben gevonden, want wie is er nou niet dol op Let’s Play’s en eten? We zouden willen dat we elke geweldige Let’s Play op kunnen nemen, maar voor nu hebben we een paar die zich concentreren op De Sims 4 Uit Eten. We hopen dat jullie ze net zo geweldig vinden als wij!

TheSimSupply – Dine Out Rags to Riches

Deze serie is een parodie op de normale Rags to Riches-serie die James doet, maar dan met de nadruk op het geld dat met het runnen van een restaurant wordt verdiend! De ontwikkeling hiervan is erg leuk om te zien en zoals altijd levert James vakwerk dat naarmate de serie vordert nóg beter wordt.

XUrbanSimsX – Dine Out Series

Met behulp van XUrbanSimsX hebben Bob en Eliza hun droom met het openen van een ontbijtrestaurant vervuld. Wij zijn er helemaal weg van en kunnen niet wachten om aan te schuiven. We vinden XUrbanSimsX geweldig en met deze Let’s Play liggen we keer op keer in een deuk.

LifeSimmer – Dine Out (1 aflevering tot nu toe)

Het is haar weer gelukt hoor! LifeSimmer blijft geweldige personages met achtergrondverhalen en een fantastische stijl brengen, maar dit keer met een Uit Eten-twist. Er is nu nog maar één aflevering, maar we hopen dat dit haar aanmoedigt om er meer te maken! We kunnen niet wachten om meer van Bambi en haar zaken te zien.

AviatorGamez – Italian Love!

Op en top Italiaans. Deze serie is echt heel leuk, met een beetje actie, familiedrama en heel wat lol. We vinden het geweldig hoe het thema van begin tot einde klopt, van de namen tot aan de karakters van de Sims. En het beste is nog dat er een hele serie is om te bekijken. Dat wordt urenlang op de bank hangen!

Andrew Arcade – Let’s Play Dine Out

De Papaya-familie opent hun eigen tentje, Portable Papaya, en het is echt uniek. Deze serie is ontzettend leuk om te zien met als extra bonus dat de gebouwen ook behoorlijk indrukwekkend zijn. Als je dol bent op Let’s Play’s met grote families waarbij er een heleboel gaande is, dan is deze echt iets voor jou!

Kaleidow – Dine Out Challenge

Hou je van Let’s Plays met een heleboel felle kleuren? Dan hou je zeker van deze. Kaleidow heeft een prachtig restaurant gemaakt dat zo kleurrijk en uniek is dat we er gelijk in zouden willen trekken! De hele serie is zo leuk en grappig om te zien, we hopen dat ze er snel meer afleveringen aan toevoegt.

Dat was het dan! Dit is slechts een handjevol van de geweldige series die we hebben gevonden, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe Let’s Players. Dus als je iemand kunt aanbevelen, laat het ons dan weten op Twitter!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *