Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Origin

Origin: De Sims 4 verjaardag-sale

Origin: De Sims 4 verjaardags-sale

Vanwege de zeventiende verjaardag van De Sims is De Sims 4 deze week in de aanbieding op Origin! Het basisspel kan zo met een korting van 67% (20 euro) worden aangeschaft terwijl alle drie de uitbreidingen ieder met 50% korting (tevens 20 euro) te koop zijn. Hoewel er niet echt een aparte pagina van is op Origin, brengt de onderstaande link je naar alle De Sims 4-pakketten mocht je iets willen aanschaffen.

| Origin: De Sims 4 verjaardag-sale |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>