Community blog: Jullie hebben voor het ecothema gekozen! Kies nu de grafische stijl

Stijl B

Zojuist is de tweede stemronde voor het community accessoirespakket begonnen! Nadat we in de eerste week mochten stemmen voor het thema bleek ‘Ecologisch Leven’ het meest populair te zijn onder de stemmers. Dat heeft het accessoirespakkettenteam meegenomen nu we zijn aangekomen bij het kiezen van de grafische stijl van het pakket. Daarbij hebben we nu de keuze uit twee verschillende stijlen: modern en duurzaam of juist gerecyclede voorwerpen. Zie de community blog hieronder voor een afbeelding van beide stijlen. Stemmen kan hier.

Vorige week hebben we een gloednieuw project aangekondigd waarbij wij van Maxis nauw met de community samen zullen werken om een nieuw Accessoirespakket met jullie input te maken. Na het tellen van de stemmen van De Sims-spelers over de hele wereld, hebben jullie ‘eco’ als thema voor het nieuwe Accessoirespakket gekozen dat we samen zullen ontwikkelen. Vandaag beginnen we met de volgende belangrijke stap in de ontwikkeling en vragen we jullie om de grafische stijl voor het pakket te helpen kiezen.

Stuit je vandaag pas op dit project? Welkom! Er zijn nog steeds heel veel beslissingen om te nemen en jouw input zal vormgeven aan wat we maken. Wat je in onderstaande enquête ziet, is een zogenoemde ‘pakketbriefing’. Het begint met onze art director die referentiebeelden verzamelt en samenwerkt met onze conceptuele vormgevers om de ‘kameroverzichten’ te tekenen die je zult zien. Deze kameroverzichten staan voor de meubels, decoraties en kleding die we in dit pakket hopen aan te bieden. Het is heel belangrijk dat we een grafische stijl selecteren voordat we onze conceptuele vormgevers vragen om een volledige set van content te ontwikkelen. Voor een normaal Accessoirespakket vergadert de art director met producers en designers en komen we als groep tot een beslissing wat betreft de grafische stijl. Maar zoals alles met dit project, vertrouwen we nu op jullie keuzes.

Nadat we de resultaten van de stemmen over de grafische stijl hebben verzameld, zullen onze conceptuele vormgevers een aantal voorwerpen en kledingstukken tekenen die passen bij de door jullie gekozen stijl. Het stemmen over voorwerpen en kleding gaat op 18 mei van start en dan kun je jouw favoriete voorwerpen en kledingstukken kiezen die in dit Accessoirespakket worden opgenomen. Nog even ter herinnering, dit is het volledige overzicht. Kom terug op deze datums en laat je stem horen!

  • Stemmen over grafische stijl (10- 12 april): kies uit de voorgestelde grafische stijlen die als leidraad fungeren voor onze conceptuele vormgevers bij het ontwerpen van de voorwerpen en kleding.
  • Stemmen over voorwerpen en kleding (18 – 21 mei): blader door de concepttekeningen die we voor het pakket hebben gemaakt en selecteer je favorieten om ons te helpen bepalen welke voorwerpen en kledingstukken worden toegevoegd.
  • Stemmen over onderdelen (23- 26 juni): selecteer de topgameplay-onderdelen die je in het pack wilt zien.
  • Stemmen over pakket-icoontje (herfst): bekijk verschillende icoontjes en selecteer het icoontje dat op de doos en in de in-gamecatalogus wordt gebruikt.
  • Stemmen over pakket-naam (herfst): selecteer een titel die het best past bij de sfeer en content van het nieuwe pakket.

Tussen het stemmen door word je uitgenodigd om deel te nemen aan discussies in SimGuruGraham’s Corner op onze officiële forums. Hier kun je chatten met andere spelers, vragen stellen aan het ontwikkelingsteam en een kijkje achter de schermen nemen bij de ontwikkelaars betreffende de voortgang van het pakket.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. Yeh, nu wel onthouden wat ik gestemd heb, stijl B. die vond ik iets leuker en mooier, houten objecten, die gerecycled lijken/zijn. Dit kan namelijk ook als een soort tuinhuisje. Maar ik zou niet treuren als A (meer modern / en toekomst-achtige objecten) zou winnen. Net als de eerste stemronde, het maakte me niet 100% uit welke er won.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *