De Sims Mobile aangekondigd!

Ietwat onverwacht heeft het De Sims-team een nieuwe game aangekondigd voor smartphones en tablets. De Sims Mobile, zoals de game heet, lijkt op het eerste oog een versimpelde versie van De Sims 4. Veel van de meubels en kledingstukken zullen De Sims 4-spelers namelijk bekend voorkomen en ook qua graphics bouwt het door op de ‘cartoon-achtige’ stijl van De Sims 4. Daarbij lijkt het ook met verschillende features uit uitbreidingen te komen zoals de doktercarrières uit De Sims 4 Aan het Werk. De gameplay zou echter moeten verschillen.

De Sims Mobile

De Sims Mobile lijkt daarmee dezelfde formule te hanteren als De Sims FreePlay. De game moet echter een compleet aparte game worden zonder dat het De Sims FreePlay gaat vervangen. SimGuruMegs heeft tevens bevestigd dat verschillende SimGurus zoals SimGuruRiley en SimGuruAzure zijn overgestapt naar het De Sims Mobile-team, maar dat dat niet ten koste zal gaan van De Sims 4; voor beide teams zijn namelijk nieuwe mensen aangenomen. De meeste teamleden zijn namelijk afkomstig van het De Sims 3 uitbreidingspakketten team uit Salt Lake City.

Veel is er inhoudelijk nog niet van bekend, naast dan dat het een freemium model gaat hanteren; de game zelf is gratis, maar bevat in-game transacties om bepaalde processen sneller te laten verlopen en bepaalde dingen (eerder) te ontgrendelen. Wanneer de game precies uitgebracht wordt, is nog niet bekend gemaakt. Momenteel is de game enkel nog als soft-launch uitgebracht in Brazilië.

Geef vorm aan de nalatenschap van je Sims

De Sims Mobile
Geef generaties lang vorm aan de families van je Sims. Als je Sims hun carrièredoelen behalen en met pensioen gaan, word je beloond met erfstukken waarmee je hobby’s en carrières voor toekomstige generaties kunt ontgrendelen.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden

Maak unieke Sims

De Sims Mobile
Creëer Sims met unieke uiterlijke kenmerken, kapsels, outfits en accessoires. Kies verschillende karaktereigenschappen en levensdoelen!

Bouw een huis

De Sims Mobile
Pas de lay-outs en ontwerpen van de huizen van je Sims aan en maak een keuze uit tal van meubels, apparaten, decoraties en meer.

Speel samen

De Sims Mobile
Host en bezoek verschillende feesten met andere Sims waar je gezellige dingen doet, je prachtige huis laat zien, beloningen verdient en nieuwe relaties ontwikkelt.

EA.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *