Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Ouderschap

SimGuruNinja teaset vijfde De Sims 4 Game Pack

SimGuruNinja heeft met zijn avatar op Twitter een eerste beeld getoond van het opkomende vijfde Game Pack van De Sims 4. Zoals ruim een maand geleden al duidelijk werd moet dit Game Pack gericht zijn op familie en nog in de lente van dit jaar uitkomen. Lang hoeven we daar dus niet meer op te wachten. De screen zelf is niet heel spannend, al zou het wel kunnen betekenen dat acne en andere huidimperfecties hun intrede kunnen doen binnen het pakket.

SimGuruNinja

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>