De Sims 4 Wasgoed Accessoires: Nieuwe Concept Art

De Sims 4 Ecologisch Leven: Concept Art eettafel

Concept Art van de eettafel uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires

SimGuruGraham heeft op het internationale forum een nieuwe Concept Art gedeeld van De Sims 4 Wasgoed Accessoires, een accessoirespakket voor De Sims 4 dat wordt gemaakt op basis van keuzes van de community. Ditmaal is daarop de nieuwe ronde eettafel te zien en hoe de kleurencombinaties er straks zo’n beetje uit zullen zien.

Aankomende vrijdag 23 juni begint de volgende stemronde over het opkomende accessoirespakket overigens weer. Dan gaan we stemmen over de verschillende gameplayvoorwerpen die het pakket moet gaan bevatten. Je hebt dan het hele weekend om daar een keuze voor te maken. Na deze stemronde zal het waarschijnlijk een tijdje rustig blijven aangezien de eerstvolgende stemronde dan pas na de zomervakantie zal volgen. Ergens in 2018 moet het accessoirespakket dan uitkomen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *