Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Perfecte Patio

De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires: Console video

Simmers die De Sims 4 op de PlayStation 4 of Xbox One pre-orderen krijgen gratis het accessoirespakket De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires bij de release in november later dit jaar. Hoewel we dat accessoirespakket zelf inmiddels al wel kennen op de computer is er vandaag ook deze korte trailer gedeeld ter promotie van het De Sims 4 op de consoles.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>