Nieuwe weetjes over De Sims 4 Honden en Katten

Na de aankondiging van De Sims 4 Honden en Katten afgelopen maand is het qua nieuws aardig stil gebleven rondom dat uitbreiding. Logisch uiteraard, want dat komt wel weer zodra we dichter bij de release komen.

Desondanks blijven de SimGuru’s wel nog altijd vragen van fans beantwoorden op Twitter. Echt veel wijzer worden we daar normaliter niet van omdat ze simpelweg nog niet alles mogen zeggen op dit moment. Toch zijn er de afgelopen dagen wel een aantal noemenswaardige weetjes over Brindleton Bay, de nieuwe wereld uit het uitbreidingspakket, gedeeld. Zo vind je daar bijvoorbeeld het homostel Brant en Brent, zie ook de screenshot hieronder gedeeld door SimGuruJM. Meer over dit stel horen we in oktober nog ergens, al weten we in ieder geval dat ze net verhuisd zijn naar Brindleton Bay. Brent – de rechter Sim – is daarbij overigens ook terug te vinden op de verschillende renders uit het pakket.

Brent en Brant uit De Sims 4 Honden en Katten

Van de wereld zelf weten we nu ook dat er één grote kavel van 64 bij 64 zal zijn en twee van 40 bij 40. De rest van de kavels zullen kleiner zijn dan dat formaat. Ook zullen er (lege) kavels bij het strand zijn dat op verschillende stukken te zien in de aankondigingstrailer.

Verder gaat het nieuws vooral over wat je met honden en katten kunt doen. Het enige enigszins bijzondere dat daarbij wordt benoemd is dat het verzorgen van huisdieren ook invloed heeft op de verantwoordelijkheid van kinderen. Verantwoordelijk is een van de karakterwaarden geïntroduceerd in De Sims 4 Ouderschap en geeft aan hoe ‘goed’ Sims opgroeien binnen dat gebied. Of ook de andere karakterwaarden nog aan bod komen in het pakket is niet bekend, al gok ik dat bijvoorbeeld empathie ook wel zal terugkeren bij het spelen met huisdieren.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *