Community blog: De Sims 4 Uit Eten komt naar de console

De Sims 4 op de PlayStation 4 en Xbox One krijgt in 2018 meteen weer nieuwe content. Volgende week dinsdag, 9 januari 2018, volgt namelijk het game pack De Sims 4 Uit Eten.

Voor degenen die het pakket nog niet kennen volgt in de onderstaande blog een korte beschrijving. Mocht je meer willen weten, lees dan vooral ook onze review door.

Honger naar… meer? We hopen dat je grote trek hebt, want we kondigen het game pack De Sims 4 Uit Eten aan, verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4 vanaf 9 januari 2018!

De Sims 4 Uit Eten

In De Sims 4 Uit Eten worden avondjes uit veel spannender voor je culinaire Sims, want ze kunnen zich tegoed doen aan tal van nieuwe geneugten, waaronder experimentele gerechten. Iemand trek in vukaanpasta of junglemosei met lavendeltakjes? Maar een restaurant heeft meer nodig dan heerlijk eten. De sfeer en de bediening zijn ook belangrijk, inclusief onhandige obers.

Je ondernemende Sims kunnen de sleur van hun kantoorbaan inruilen voor gesleur met koekenpannen in de keuken. Het is om je vingers bij af te likken! Je kunt je eigen restaurant bouwen en runnen, en het thema kan alles zijn wat je hartje (of maagje) maar begeert. Je kunt het net zo uniek maken als je Sim zelf.

Honger naar meer? Geen zorgen, want je kunt al snel smullen van deze nieuwe game. De Sims 4 Uit Eten wordt op 9 januari 2018 uitgebracht!

EA.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *