EA komt met “de volgende De Sims 4 ervaring” tijdens EA Play

De Sims zal niet te zien zijn tijdens EA Play 2016

Electronic Arts heeft aangekondigd dat Simmers tijdens EA Play dit jaar een kans hebben de volgende De Sims 4 ervaring te spelen. EA Play is de jaarlijkse gamebeurs van EA waarop ze haar nieuwste games toont en wordt dit jaar gehouden tussen 9 en 11 juni 2018 in Californië. Ook De Sims Mobile zal aanwezig zijn, al ziet het er niet naar uit dat we ook daar iets groots van mogen verwachten.

Met de volgende De Sims 4 ervaring lijkt er redelijk duidelijk gehint te worden op (de aankondiging van) een nieuw uitbreidingspakket. Opvallend is daarbij dat De Sims als franchise nooit veel aandacht kreeg op EA Play: dat kwam meestal tijdens gamescom in augustus. Misschien dat dat de komst inluidt van een populairder uitbreidingspakket als seizoenen?

Nog ruim twee maanden en we weten waarom het dit jaar anders gaat dan anders.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *