De Sims 4 Griezelige Accessoires vanaf nu verkrijgbaar op de console

De Sims 4 Griezelige accessoires

Hoewel we er sinds de aankondiging twee weken geleden niet echt meer iets van hebben gehoord is vandaag De Sims 4 Griezelige Accessoires uitgebracht op de PlayStation 4 en Xbox One. Zoals gebruikelijk bij accessoirespakketten kost ook Griezelige Accessoires 10 euro.

| PlayStation 4: PlayStation Store | Xbox One: Microsoft Store |

De Sims 4 Griezelige Accessoires is verkrijgbaar en zit vol angstaanjagend plezier voor jouw Sims. Om te beginnen is er een nieuw soort evenement, dat zo bloedstollend is, dat zelfs de meest sinistere Sim een glimlach op het gezicht zal krijgen. We hebben het over het Griezelfeest, en er zijn drie manieren om een angstaanjagende fiësta te organiseren.

Maak van je huis een spookhuis

Je kunt je huis versieren met tal van enge decoraties! Begin buiten om gasten in de halloweensfeer te krijgen nog voordat ze binnen lopen. Wat dacht je van een paar ketels die een spookachtige lichtshow geven of een akelige pompoenlampion? Wanneer je gasten je spookhuis binnenkomen, kunnen ze even ontspannen op thematische meubels, een spookachtige tafeldecoratie bewonderen of een snoepje uit de snoepkom graaien.

Als je niet zo van bouwen houdt maar je kunt wel wat inspiratie gebruiken, dan zijn er twee ingerichte ruimtes – de Wrakkige woning en Ondode Kamer – om het feest een succes te maken. Zet de muziek wat harder zodat je het geschreeuw niet hoort! Moewhahahaha.

Het is kale-bastisch

Een van de beste manieren om je Sims in de halloweensfeer te krijgen is met pompoenen! Met de pompoensnijder kun je zelf bepalen welk ontwerp je Sims maken, of het nou een schrikbarend meesterwerk is of een vriendelijk gezicht om de gasten te begroeten. Deze activiteit kan uitgevoerd worden door volwassenen Sims, tieners en kinderen en welke ontwerpen je kunt kiezen hangt af van bepaalde vaardigheden. Voor volwassen Sims en tieners bepaalt de hoogte van de Handigheid het aantal ontwerpen dat je kunt kiezen. Bij kinderen is dat de Motorische vaardigheid. Zodra de pompoen gesneden is, zijn er ook verschillende interacties beschikbaar voor je Sims. Ze kunnen er een kaarsje in zetten, hem bezeten laten worden door een spook (akelig!) of ‘m kapot slaan. Maar pas op: als je niet eerst het kaarsje uitblaast, kan je Sim zelf vlam vatten bij het kapot slaan van een pompoen!

Ik wil mijn mummie

Wat een prachtige kostuums. Je kunt je Sims in de gekste outfits kleden, van kinderen tot volwassenen, van griezelig tot grappig. Dromerige fee? Ja hoor. Stoere piraat? Natuurlijk. Klassiek skelet? Absoluut. Breng jouw Sims zo snel mogelijk in een feeststemming met De Sims 4 Griezelige Accessoires, nu verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4!

We hebben ook twee geweldige bundels voor jullie, Simmers! De eerste bundel geeft je meer manieren om te spelen voor een geweldige prijs en bevat De Sims 4 Honden en Katten, De Sims 4 Ouderschap en De Sims 4 Peuter Accessoires. De tweede bundel bevat De Sims 4 en De Sims 4 Honden en Katten! Ontwerp unieke Sims, bouw moeiteloos hun huizen en verken kleurrijke werelden. Met honden en katten in de huizen van je Sims zullen hun levens voor altijd veranderen. Daarnaast kunnen je Sims als dierenarts de dieren van de buurt verzorgen.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *