De ‘Hoe zul jij beroemd worden?’-quiz van De Sims 4 Word Beroemd

De Sims 4 Word Beroemd

Waar alle voorgaande uitbreidingspakketten en game packs ieder een eigen quiz hebben gekregen mistte die nog bij De Sims 4 Word Beroemd. Tot vandaag dan, want nu kun je erachter gaan komen hoe jij beroemd gaat worden. Word jij net zoals ik beroemd als acteur of juist als chefkok of influencer? Via de link hieronder kom je daar achter. In de rest van de post vind je de mogelijke uitslagen plus bijbehorende renders.

| Hoe zul jij beroemd worden? |

Uitkomsten

Jij wordt beroemd als acteur!

Acteur

Shakespeare is jouw voorbeeld en monologen zijn echt jouw ding. Vanuit je woonkamer tot aan Starlight Boulevard, niets zal jouw acteerdromen in de weg staan! Vergeet alleen de gewone mensen niet te bedanken.

Jij wordt beroemd als infuencer!

Influencer

Jij zit vastgeplakt aan je laptop, telefoon en elk social media-kanaal dat je maar kunt bedenken, en zelfs dat is nog niet genoeg! Het is jouw lotsbestemming om de wereld met de gemeenschap om je heen te delen, en eerlijk te zijn tegen je volgers. Kijk uit voor trollen en je zult binnen no-time een internetpersoonlijkheid zijn!

Jij wordt beroemd als muzikant!

Muzikant

Jij hebt 24/7 een koptelefoon op en neuriet altijd een liedje. Je vindt het geweldig om nieuwe tracks te verzinnen, een instrument te leren spelen en droomt van een platina debuutalbum. Rock on!

Jij wordt beroemd als chef!

Chef

Jouw kast staat bomvol exotische kruiden en je digitale kookboek barst van de favoriete recepten. Je vind het heerlijk om nieuwe restaurants uit te proberen, maar weet dat jouw menu ze allemaal zal overtreffen. Bon appétit, chef!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *