Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Word Beroemd

De Sims 4 Word Beroemd trailer van het leven als celebrity

In de trailer van vandaag wordt meer ingegaan op de gameplay uit De Sims 4 Word Beroemd. Zo zijn we alle buurten en studio’s uit Del Sol Valley voorbijkomen, zie je meer over het beroemd worden en de voor- en nadelen van beroemd zijn en uiteraard ook de acteercarrière. Echt nieuwe info zit er niet meer in omdat de laatste community blogs en livestreams hetzelfde al lieten zien, maar een trailer is natuurlijk altijd welkom.

Een gedachte over “De Sims 4 Word Beroemd trailer van het leven als celebrity”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>