De Sims 4 Filmavond Accessoires vanaf nu verkrijgbaar op de console

Met De Sims 4 Filmavond Accessoires hebben Simmers op de PlayStation 4 en Xbox One weer nieuwe content gekregen. Dit vijfde accessoirespakket van De Sims 4 richt zich zoals de naam al weggeeft op het kijken van films en komt daarbij met kleding en voorwerpen uit de Boho-Chique stijl.

Geef een biosfeestje met De Sims 4 Filmavond Accessoires

Beroemde acteurs krijgen graag complimentjes, awards en onderscheidingen. Maar weet je wie dat allemaal verdient? Jij, lieve Simmer. Voor het waanzinnig goede filmfeest dat je op het punt staat te geven. Lees verder voor meer informatie over De Sims™ 4 Filmavond Accessoires*, die vandaag voor PlayStation 4 en Xbox One wordt uitgebracht.

Maak het gezellig
Filmavond Accessoires wordt geleverd met een indoor en outdoor filmprojector, dus je kunt overal een sfeertje maken! Voordat de andere Sims arriveren, richt je een kamer in met een vrolijk, kleurrijk decor zodat gasten helemaal in de filmstemming komen. Als je Sims het heerlijk vinden om buiten te chillen, hang dan bungelende lampions op en zet zachte poefs op het gras neer voor een film onder de sterren. Kruip lekker tegen elkaar of pak je dik in! – voor een avondje met vrienden.

Gezellig, snoezig, of allebei?
Het feest kan elk moment beginnen, maar wat moet je Sim aan? Er zijn tal van looks om uit te kiezen met dit pack. Dit zijn onze persoonlijke favorieten: een jurk met woeste print, sandalen met siersteentjes en brillen met een trendy rond montuur. O, en vergeet ook die mooie trui en veterschoenen niet! Perfect voor een chill avondje thuis of uit.

Druk op de startknap
Shhhhh. Het begint! Je hebt alles geregeld voor het perfecte feest en de gasten druppelen binnen. Of je nu actie, komedie, romantiek, horror of een kindvriendelijke film voor de kleintjes kiest, Sims zullen helemaal opgaan in jouw keuze. Vergeet de popcorn niet! Zorg dat je een flinke voorraad maakt. Want geschrokken Sims zullen zo maar eens hun bakje kunnen laten vallen.

Waar wacht je nog op? Het is tijd om te feesten! De Sims 4 Filmavond Accessoires is vanaf vandaag beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *