Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Maxis Monthly op 12 november

Over zes dagen kunnen we aan de slag met De Sims 4 Studentenleven. Voordat het zover is komt er eerder die week nog een update voor het basisspel uit. Daarbij heeft SimGuruFrost nu aangekondigd dat er komende dinsdag 12 november 2019 een speciale Maxis Monthly komt om de update verder uit te lichten. De livestream begin om 20:00 uur Nederlandse tijd, duurt een half uur en zal hier live te volgen zien.

In de Studentenleven-livestream van gisteren was een van de nieuwe features al te zien: Pilaren zijn nu namelijk op hoogte aanpasbaar en kunnen ook meerdere verdiepingen overspannen. Verder mogen we wat nieuwe Creëer-een-Sim content verwachten en een feature om het gebruiksgemak te verbeteren. En heel misschien nog iets speciaal, zo laat SimGuruFrost subtiel weten… We zullen het zien!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>