Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Studentenleven

Livestream De Sims 4 Studentenleven op 8 november

Krijg een week voor de release meer te zien van het uitbreidingspakket De Sims 4 Studentenleven in deze speciale livestream.

Nadat De Sims 4 Studentenleven eerder vandaag is aangekondigd hebben we nu ook de datum van de bijbehorende livestream: vrijdag 8 november 2019, een week voor de release dus. De livestream begint om 20:00 uur Nederlandse tijd en duurt twee uur. In die tijd zal zoveel mogelijk van het pakket aan bod komen zoals de Creƫer-een-Sim content, nieuwe voorwerpen voor bouwen en de algemene gameplay van het uitbreidingspakket.

Tegen die tijd zal de livestream live op de homepage en in deze post te zien zijn. Ook kun je direct op Twitch terecht.

Update: de herhaling staat online en kun je in de rest van de post bekijken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>