SimGuruGeorge deelt gifs van groen Willow Creek met De Sims 4 Ecologisch Leven

De Sims 4 Ecologisch Leven

Op Twitter heeft SimGuruGeorge verschillende gifs gedeeld van Willow Creek in een ‘groene’ staat. De Sims 4 Ecologisch Leven komt namelijk met de mogelijkheid buurten te laten veranderen van industrieel en vuil tot normaal tot uiteindelijk zelfs groen en schoon. Hoewel de functie voornamelijk tot zijn recht komt in de nieuwe wereld Evergreen Harbor, krijgen ook de bestaande werelden (met uitzondering van de vakantiewerelden en StrangerVille) ermee te maken.

SimGuruGeorge
SimGuruGeorge
SimGuruGeorge

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *