De Sims 4 Uitgebreid Breien vanaf nu verkrijgbaar

De Sims 4 Uitgebreid Breien

De Sims 4 Uitgebreid Breien is zojuist uitgebracht op de pc, de PlayStation 4 en de Xbox One. Zoals velen hier zullen weten is dit accessoirespakket net zoals De Sims 4 Wasgoed Accessoires tot stand gekomen aan de hand van verschillende stemrondes waarin we konden meestemmen over de vormgeving van het pakket. Zoals de naam al aangeeft, is ditmaal breien het centrale thema geworden.

Toepasselijk genoeg is breien tevens een aparte vaardigheid geworden welke je actief zult moeten verbeteren om de gebreide content van het accessoirespakket in zowel bouwen als Creëer-een-Sim te ontgrendelen. Wil je alles meteen kunnen ontgrendelen, dan heb je ook nog altijd de cheats CAS.unlockbytag SP17 (Creëer-een-Sim) en BB.showhiddenobjects (bouwen) om alles meteen te ontgrendelen.

Via de onderstaande links kun je het accessoirespakket aanschaffen. Zoals gebruikelijk kost ook Uitgebreid Breien 10 euro. Mocht je willen weten of het pakket wat voor je is, dan kun je hier onze review lezen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *