Kijk vanavond naar de Inside Maxis livestream over de nieuwe update voor De Sims 4

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Qua nieuws is het eventjes stil gebleven de laatste maand, maar vandaag gaat dat veranderen. Vanavond om 20:00 uur Nederlandse tijd staat er namelijk een nieuwe Inside Maxis livestream gepland waarin SimGuruSalo en SimGuruPopcorn het gaan hebben over de update voor De Sims 4 van deze maand. Ook zullen ze alvast een kleine hint geven over wat er in de volgende update gaat komen.

Inside Maxis 27 april 2021

Aangezien ze het hebben over de update van deze maand lijkt het aannemelijk dat we deze week ook een update voor het basisspel zullen gaan krijgen. Misschien dat die update zelfs al vanavond voorafgaand aan de livestream uitkomt, dus hou het nieuws vooral in de gaten.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

4 reacties

    1. Beetje een late reactie, al had ik zelf wel wat meer van de update verwacht eerlijk gezegd, zeker gezien ze er speciaal een Inside Maxis voor organiseren. Nu maar hopen dat de teaser het waard is 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *