De Sims 4 update 29 juni 2021 beschikbaar

Sim Sessies

De Sims 4 heeft vandaag een nieuwe update gekregen die in het teken staat van de nieuwe Sim Sessies, een speciaal muziekfestival in de zomer in het spel. Vanaf vandaag tot en met 7:00 ’s ochtends op 7 juli 2021 kunnen Sims namelijk iedere in-game zondag genieten van het speciale festival in het Magnoliabloesempark in Willow Creek.

Daar kunnen je Sims Simlish optredens bewonderen van artiesten zoals Bebe Rexha. Zie ook de onderstaande patch opmerkingen voor meer informatie over deze Sim Sessies en alle overige informatie over de update.

Update 29/06/2021

  • PC: 1.76.81.1020 / Mac: 1.76.81.1220
  • Console: versie 1.43

Het is zomer! We hopen dat het allemaal goed met jullie gaat. We hebben dit keer een game-update en wat opgeloste problemen. Nogmaals bedankt voor jullie doorlopende steun en feedback. Blijf koel en gehydrateerd en als je op het andere halfrond zit, blijf dan lekker warm en behaaglijk.

Chau Chau!

-SimGuruRusskii

Wat is er nieuw?

Bij de Zomer van Sims is natuurlijk niets zo zomers als een muziekfestival, toch? Nu kun je er ook een bijwonen in De Sims! Met deze update heten we je welkom bij Sim Sessies, een muziekfestival waar een aantal van je favoriete artiesten samenkomen om ons te vermaken met hun meest iconische nummers. We hebben echt een fantastische line-up!

Tromgeroffel alsjeblieft…

Als hoofdact hebben we de gelauwerde, door critici bejubelde, tweevoudig Grammy-genomineerde, Bebe Rexha! Zij brengt een magische akoestische uitvoering van haar nummer Sabotage ten gehore.

Daarnaast hebben we de Glass Animals met hun alternatieve, experimentele geluid dat het publiek wereldwijd heeft betoverd. Zij treden op met hun hitsingle Heat Waves.

En tot slot het soulvolle geluid van Joy Oladokun! Recentelijk door Amazon Music en NPR uitgeroepen tot ‘2021 Artist to watch’, zullen Joy Oladokuns woorden heel wat emoties losmaken en je meenemen op een muzikale reis met het nummer Breathe Again.

Nu we je over onze line-up hebben verteld, wil je dit natuurlijk absoluut NIET missen. Dus laat me je vertellen hoe je er komt…

Sim Sessies worden vanaf 29 juni (VANDAAG) 19.00 uur tot en met 7 juli 07.00 uur elke zondag (in-game zondag welteverstaan) in het Magnoliabloesempark in Willow Creek gehouden.

Zodra Simmers hun game vandaag hebben geladen (na het updaten van de game natuurlijk), krijgen je Sims een bericht waarin alles over Sim Sessies staat (dit gebeurt op een in-game zondag in een nieuw opgeslagen spelbestand, maar als je geen nieuw spelbestand hebt, moet je wachten tot het zondag is in je game na de game-update). Ze krijgen ook een kaartje in hun inventaris waarop meer informatie staat en waarmee ze naar de locatie van het festival kunnen reizen.

Maar als je Sim heel nieuwsgierig is en niet kan wachten op het bericht, kunnen Sims de Sim Sessies pop-up in de game op de buurtkaart van Willow Creek bekijken.

Op de locatie van het festival zijn ook kraampjes waar je Sims merchandise kunnen kopen, en er zijn plekken om te relaxen en te ontspannen terwijl ze naar de fantastische muziek luisteren.

Heel veel plezier! Wil je meer weten over Sim Sessies? Ga dan naar de Sim Sessies-website.

En daarmee zijn we aangekomen bij de opgeloste problemen…

Opgeloste problemen

Sims 4

  • Onze meester-tuiniers hebben een paar planten behandeld, zodat ze niet meer willekeurig naar een eerder groeistadium terug worden gezet. Jammer dat dit niet in het echte leven werkt…
  • We hebben een probleem verholpen waarbij bepaalde outfitonderdelen uit Creëer-een-Sim niet op de juiste manier in het menu aan de rechterkant werden gemarkeerd.
  • Tieners die met de optie ‘Met genen spelen’ in Creëer-een-Sim zijn gegenereerd, zullen niet langer kraaienpootjes hebben.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij Sims de trap niet konden gebruiken als Simmers de vloer hadden verwijderd van een hekblok dat rond de trap was gebouwd op de bovenste verdieping. Een aardige mondvol, vind je niet?
  • Sommige nieuwe haarkleuren (met name neutraal zwart, warm bruin, neutraal blond en lichtblond) zorgden voor een aantal problemen bij kapsels uit Creëer-een-Sim, waarbij de tanden van Sims verdwenen (????) of in sommige gevallen grijs werden.
  • Je Sims vonden hun nieuwe haarkleuren GEWELDIG, maar ze merkten wel dat hun oogleden en wenkbrauwen ook ineens veranderden. Instant eyeliner is echt iets dat ik zou willen, maar dat geldt uiteraard niet voor iedereen. Dus… je Sims krijgen niet langer automatisch eyeliner en wenkbrauwkleuren als ze een haarkleur kiezen.
  • We hebben een probleem verholpen waarbij de voorkeur en afkeer van Sims blanco werd in hun profiel. Tenzij ze natuurlijk helemaal geen voorkeur of afkeer hebben, dan wordt het een beetje verontrustend.

Beleef het Samen

  • Uitgenodigde NPC’s vertrekken nu ook… uiteindelijk. Je kent de uitdrukking ‘bezoek en vis blijven drie dagen fris’ toch wel? Dat moesten we onze NPCs ook even vertellen dus nu gaan ze op een nette manier weer weg.

Sneeuwpret

  • Ik zie de schaduw van een Sim, skiënd naast me. OMG, is dat een spook? Alle sneeuwactiviteiten vond ik echt reuze eng! Alles opgelost nu? Opgelost? MOOOOOOOOI
    • Als je onzichtbare Sims zag die sneeuwactiviteiten uitvoerden omdat ze andere schoenen op de piste hadden aangetrokken, kun je opgelucht ademhalen. Dit probleem is nu opgelost.

Alles Aan Kant

  • Sims met de eigenschap ‘slons’ kunnen nu het Super smerig-doel ‘Minimaal één verdieping van je huis vies laten worden’ voltooien! #doelen?

EA
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Patches

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *