De Sims 4 Wellnessdag krijgt een opfrisbeurt

De Sims 4 Wellnessdag

Met de komst van nieuwe pakketten is ook de kwaliteit van zowel de objecten als ook de gameplay steeds beter geworden. Het maakt het inmiddels lastig om de eerste paar pakketten vandaag de dag nog aan te raden, dus gelukkig krijgen die pakketten zo’n zeven jaar na de release van De Sims 4 ook een update om ze weer helemaal bij te brengen. Dat begint met het game pack De Sims 4 Wellnessdag.

Het betreft in dit geval een update van het game pack. Zo is het straks bijvoorbeeld mogelijk de nagels van je Sim aan te passen en zijn er onder andere drie nieuwe doelen bijgekomen. Zie ook de onderstaande livestream waarin dieper wordt ingegaan op alle vernieuwingen. Al bezit je De Sims 4 Wellnessdag al, dan krijg je de opfrisbeurt als een gratis update op dinsdag 7 september 2021.

De Sims 4 Wellnessdag krijgt opfrisbeurt

Allereerste keer dat een bestaande Game Pack wordt voorzien van nieuwe content.

Vrijdag 3 september 2021 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis hebben vandaag onthuld dat De Sims 4 Wellnessdag op dinsdag 7 september een opfrisbeurt krijgt met tal van nieuwe verbeteringen en content-updates, zodat Sims kunnen ontspannen, relaxen en hun stress als sneeuw voor de zon kunnen laten verdwijnen. Spelers kunnen hun Sims dan verwennen met gezichtsmaskers, manicures en pedicures, plus nieuwe nagelkleuren, designs en vormen waarmee Sims hun stijl en individualiteit kunnen laten zien.

Daarnaast introduceert De Sims 4 Wellnessdag een nieuw doel ‘Innerlijke rust’ en nieuwe eigenschap ‘Veeleisend’, en kunnen kinderen deelnemen aan wellnessactiviteiten zoals yoga en meditatie. Sims die hun wellness naar een hoger niveau willen tillen, kunnen een zengoeroe of zelfzorgspecialist worden en een paar extra Simdollars verdienen door andere Sims te leren hoe ze controle kunnen krijgen met mindfulness.

De trailer bevat een cameo van bekende YouTuber EbonixSims, die samenwerkte met het team van De Sims voor een aantal nageldesigns als onderdeel van de opfrisbeurt, en sluit zich vandaag aan bij de SimGurus voor een uitgebreide livestream van Wellnessdag. Via de officiële YouTube- of Twitch-kanalen van De Sims kunnen spelers de stream bekijken. Spelers die geïnteresseerd zijn in De Sims 4 Wellnessdag kunnen hier meer te weten komen over deze Game Pack. Spelers die deze Game Pack al hebben, kunnen de nieuwe content vanaf 7 september gratis downloaden.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *