De Sims 4 Mijn Bruilof aangekondigd

Volgende week is het Valentijnsdag en met die gedachte in het achterhoofd is vandaag De Sims 4 Mijn Bruiloft aangekondigd. Het game pack komt met van alles waar je ook mee te maken kunt krijgen tijdens en voorafgaand aan een bruiloft in ons leven. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen taart, trouwkleding of ring uitzoeken, de ideale trouwlocatie kiezen plus bepalen hoe de bruiloft er uit zal gaan zien, en er bovendien voor kiezen om een vrijgezellenfeest te geven voorafgaand aan de grote dag.

Als het gaat om de ideale trouwlocatie, dan is daar ook voldoende keuze voor in de nieuwe wereld Tartosa. De wereld komt namelijk met verschillende idyllische locaties in de natuur zoals adembenemende watervallen, prachtige tuinen of juist witte stranden. Al heb je de gewenste locatie gevonden, dan valt ook aan de bruiloft zelf genoeg naar eigen keuze aan te passen. Sims kunnen namelijk aangeven wat ze wel en niet leuk vinden, en zo bijvoorbeeld aangeven of er dan wel niet gedanst zal worden. Het is leuk om te zien dat je er zo zelfs voor kunt kiezen een traditioneel Chinese bruiloft te organiseren met daarbij ook unieke activiteiten.

De Sims 4 Mijn Bruiloft komt op donderdag 17 februari 2022 uit op alle platformen. Voor die tijd, op vrijdag 11 februari 2022, zal er eerst nog meer van de gameplay getoond worden.

Vind het huwelijksgeluk in het De Sims 4 Mijn Bruiloft Game Pack

Maak kennis met Tartosa, de meest romantische wereld in heel De Sims 4. De zonsondergangen zijn spectaculair, de stranden zijn adembenemend, de tuinen zijn beeldschoon en de watervallen zijn sensationeel: Tartosa is gewoon een paradijs gemaakt voor de liefde. 

Deze idyllische wereld is de perfecte plek om het huwelijk van je Sims te vieren, van het aanschuiven van de ring tot het hernieuwen van geloften, om een echte bruiloft en een ze-leven-nog-lang-en-gelukkig ervaring te beleven. Je kunt op creatieve wijze verschillende kanten van jezelf ontdekken om zoveel mogelijk versies van de droombruiloft van je Sims te plannen: de festiviteiten voorafgaande aan de ceremonie, de gasten, het decor, de dresscode, de taart, locatie en meer.

Dus zonder verder oponthoud presenteren we nu Tartosa en een rondleiding van het De Sims 4  Mijn Bruiloft Game Pack.

Festiviteiten voorafgaande aan de bruiloft 

Een bruiloft begint pas als je partner ‘Ja’ zegt, toch? 

Geniet van de spanning van elk belangrijk moment tot aan de grote dag, te beginnen met je verloving. Hoewel je absoluut het spontane type kunt zijn om even snel op het stadhuis te trouwen, kun je ook wat tijd steken in het selecteren van die perfecte ring in Creëer-een-Sim en het juiste tijdstip en de ideale locatie kiezen. Als je partner ‘Ja’ zegt, en natuurlijk gebeurt dat, ben je helemaal compleet! – jij en je partner hebben ervoor gekozen om pre-bruiloftsfeestjes te geven om het grote nieuws met familie en vrienden te vieren. 

Net zoals voor je bruiloft, kunnen je Sims hun verlovingsfeest, vrijgezellenfeest en/of oefendiners op wat voor manier dan ook plannen, compleet met de optie van speeches, eten, geschenken en dansen, plus het kiezen van een getuige.

Ultieme checklist voor het plannen van je bruiloft

Het plezier van het plannen van alle details van de ceremonie kan beginnen en je kunt je bruiloft(en) helemaal uniek maken! Hou je niet zo van dansen? Geen probleem: dan maken we gewoon wat meer eten. 

Nadat je vast hebt gesteld wat je Sims leuk en niet leuk vinden, kun je verdergaan met het bepalen van de datum en een locatie kiezen. Tartosa zit boordevol pittoreske locaties, van een badplaats tot het beboste binnenland, met alles wat je nodig hebt om je trouwdag magisch te maken, inclusief respectabele bewoners en een rijke plaatselijke geschiedenis. Er zijn extravagante balzalen, zonovergoten stranden en vredige tuinen. We hebben onze krachten gebundeld met makers van verschillende achtergronden om kavels te maken die onze community vertegenwoordigen, zoals ‘Garden Palace of Vows’ van Icemunmun en ‘Centurial Harmony Garden’ van CatherineGamesYT.

Zodra je in de stad bent, kun je naar de plaatselijke kledingboetiek gaan om tal van jurken en smokings aan te passen. Van traditioneel tot modern, van sierlijke witte baljurken tot rode jurken en henna die normaliter door hindoestase bruiden worden gedragen, er is voor iedereen wat wils om die perfecte look te creëren. Vervolgens kun je het bloemenstalletje in het centrum bezoeken om het boeket te kiezen dat je naar gretige bruidjes in spe gooit.

En wat is een nou feest zonder taart? Bezoek de patisseriewinkel om verschillende creaties te proeven en geef jouw persoonlijke draai aan de perfecte taart van je Sims met schijnbaar eindeloze opties en combinaties – en vergeet ook de topper niet!

De perfecte filmachtige bruiloft 

Vandaag is de grote dag en nu is het tijd om te genieten van alles wat je hebt opgebouwd. Als je een traditioneel Chinees huwelijk viert, kun je de dag beginnen met een familiebijeenkomst – de gebruikelijke theeceremonie – waarbij verfrissingen worden geserveerd aan de wederzijdse families.

Nadat je je trouwkleding hebt aangetrokken, is het tijd om de bruiloftsceremonie te beginnen. De gasten komen bijeen en wachten op jullie aankomst. Zodra je de bloemenstrooier en ringdrager vooruit hebt gestuurd, schrijden jij en je partner ook naar het altaar: ofwel alleen of met iemand die je weggeeft. De geloften zijn uitgewisseld, het jawoord is gezegd en de eerste zoen als getrouwd stel heeft plaatsgevonden. Gefeliciteerd, tortelduifjes! Tijd voor een feestje!

Tijdens de huwelijksreceptie kun je het boeket gooien, de taart aansnijden met je partner en zelfs je eerste dans als getrouwd stel uitvoeren, inclusief ingestudeerde pasjes. En dan is het tijd om ruimte te maken voor de rest van het gezelschap, want die willen maar wat graag met de voetjes van de vloer! Wat een feest!

Herinneringen voor het leven

Het feest van jou en je partner stopt niet na de receptie. Jullie kunnen een heel leven samen van de bruiloft genieten, te beginnen met de foto’s die je hebt gemaakt en de vakanties die je gepland hebt. Of je nu in Tartosa verblijft of naar een andere afgelegen wereld reist, jullie kunnen genieten van jullie nieuwe leven met een intieme vakantie voor twee. 

Naarmate jij en je partner ouder worden, krijgen jullie tweetjes ook de kans om de geloften te hernieuwen, waarbij jullie liefde voor elkaar opnieuw wordt bevestigd in een kleinere, eenvoudigere versie van jullie huwelijksceremonie. 

Het De Sims-team wil jullie van harte feliciteren!

Bekijk de bruiloftswebsite van Dom en Cam terwijl ze hun eerste grote stappen naar het huwelijk delen en volg de planningsupdates voor het huwelijk van het stel.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *