Altijd op weg …

Hij is gestoord, een slons en onaangepast, en ook nog eens een neuroot en bietser en hij zwerft op straat rond op zoek naar …

Geen plekje is in ieder geval meer veilig in Sunset Valley en in hier, in het S3N Lab, vindt je zijn verhaal.

Dus áls je Alexander Altijdopweg bij je voordeur staat zit er maar 1 ding op: nooit opendoen!


DEEL 1. INTRODUCTIE

Niemand weet precies wanneer Alexander Altijdopweg voor het eerst opdook in Sunset Valley: het is net alsof hij er altijd al is geweest: slapend op een bankje ergens in het stadje.

Hij is de hele dag bezig zijn eten bij elkaar te scharrelen en hangt vaak rond bij het zwembad waar hij gebruik kan maken van de wc en de douche.

Veel bewoners van Sunset valley hebben een goed hart en nodigen Alexander uit om binnen te komen als ze hem in de vuilnis zien graaien op zoek naar iets eetbaars of iets wat hij kan verkopen. Alexander maakt daar goed misbruik van: ligt uren in bad, plundert hun ijskast, veroorzaakt ruzies tussen de bewoners en gaat pas weg als hij er echt uitgeschopt wordt.

’s Nachts zit hij meestal aan het strand te schaken en praat uren tegen zichzelf: vast weer bedenkend waar hij die nacht weer zal slapen en eten en natuurlijk wie zijn volgende slachtoffer zal zijn: hij misbruikt de goedheid van vele Sunset Valley bewoners omdat hij geen zin heeft om op een bankje in het park te slapen.

Zijn taktiek is simpel: hij maakt flink lawaai bij het doorzoeken van een vuilnisbak zodat de bewoners van een huis even gaan kijken wat er aan de jand is. Of hij gaat gewoon door de ramen van een willekeurig huis naar binnen gluren en wordt meestal wel uitgenodigd.

En hij speelt het slim: hij zorgt ervoor dat de bewoners net op het punt staan naar bed te gaan zodat hij het huis voor zichzelf heeft. Hij is altijd woest als de bewoners niet even wat voor hem klaar maken want zelf koken doet hij niet. Dan maar gewoon de ijskast plunderen, wat TV kijken en weer op een nieuwe bank in een nieuw huis slapen als er geen bed vrij is.

Maar hoe lang hij dit nog kan doen voor de bewoners van Sunset Valley er genoeg van hebben en hem gewoon niet meer in hun huizen toelaten?

Wordt vervolgd.

Klik hier om naar deel 2 te gaan


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *