Altijd op weg … 2. Ik heb overal schijt aan!

Klik hier om terug te gaan naar deel 1

Die nacht had Alexander goed geslapen in het logeerbed van Cressida Ursine maar toen hij wakker werd zag hij in de spiegel een enorme puist. Die maaltijd gisteravond was schijnbaar toch vetter dan hij dacht en met moeite kon hij de puist uitknijpen.

Als eerste besloot hij de spullen te verkopen die hij gisteren in de vuilnisbakken van Sunset Valley had gevonden: een zaadje bracht 30 Simoleons op, die kaars 59, dat gekke badeendje 36 en de ruimtesteen 44 Simoleons. Eindelijk had hij weer wat geld in zijn eeuwig lege broekzakken: maar liefst 169 Simoleons.

Buiten werd hij bijna omver gelopen door Narcisse Vatos; je kon die vrouw ook nauwlijks vermijden … wat een dik mens is dat zeg. Hij probeerde wat geld van haar af te troggelen maar dat lukte voor geen meter. “Neem een baan luie donder” gilde Narcisse en dat had ze nou niet moeten zeggen. Alexander gaf haar een paar goede klappen maar een paar Simoleons konden er nog steeds niet van af!

Hij besloot wat af te gaan koelen in het park: hij wilde niet wéér opgepakt worden door de politie voor openbaar geweld en was ook wel toe aan wat meer plezier. Even wat potjes schaken en hij was totaal de tijd vergeten en moest noodgedwongen op een parkbankje slapen. Maar ja had hij maar beter moeten opletten en wat eerder een bed voor de nacht regelen ergens bij een niet zo slimme buurtbewoner.

Maar na die zachte bedden van de laatste dagen was zo een hard parkbankje maar niks dus maar op zoek naar een zacht bed, een warme douche en een lekkere maaltijd. En zo belandde hij bij het Huishouden Mayo en voor hij ook maar 1 woord meer zei dan “hallo’ dook hij in het lekker zachte en fris ruikende bed wat er stond. Hij had beter eerst even kunnen kijken wie er nog meer woonde dan alleen de vrouw die hem binnenliet!

Want wat blijkt ….Dorothy DeMayo blijkt samen te wonen met Narcisse Vatos: dat dikke mens waarmee Alexander die middag nog ruzie had gehad. Zo dik en dan nog een pot ook? In ieder geval kregen Dorothy en Narcisse een enorme ruzie, Narcisse vond dat Dorothy Alexander nooit had moeten binnenlaten. En midden in de nacht gooiden die 2 trutten hem het huis uit! Daar stond hij dan in de kille nacht in zijn onderbroek!

Dat werd dus een nacht in het zwembad doorbrengen: gelukkig lagen er nog wat hamburgers en al waren ze wat bedorven ze vulden Alexander’s knorrende maag in ieder geval een beetje. Na een kort slaapje werd hij wakker met een glimlach op zijn gezicht die niet veel goeds beloofde. Hij zou terugkeren naar die 2 potten en wraak nemen. Niemand zet hem zo maar op straat midden in de nacht!

Met een smoesje kwam hij binnen en hij had geluk: Narcisse was met aan het koken, alsof ze al niet dik genoeg was, en de bedorven hamburgers uit het zwembad hadden zijn maag niet echt gevuld. En met een volle buik en een fris gedouchd lichaam was het heerlijk slapen.

Toen hij wakker was had hij ongelofelijke zin om die Narcisse eens flink op haar plaats te zetten, hoe durfden zij hem midden in de nacht, zo alleen in zijn onderbroek, op straat te zetten? Wie denkt ze wel dat ze is? Maar Narcisse stond haar vrouwtje en Alexander moest het op een lopen zetten om niet van haar en Dorothy een pak slaag te krijgen. Hij was gewoon toe aan wat rust en wilde in het park even relaxen maar daar was die vader weer met die jank baby .. “Donder op uit MIJN park met die jankerd” schreeuwde Alexander tegen een totaal verbouwereerde man.

Wordt vervolgd

Klik hier om naar deel 3 te gaan


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *