Sneak Previews

Op 15 Mei 2009 vond in Utrecht een Sims 3 Sneak Preview plaats waar Sims 3 associate producer Mary Jean Chun aan een groot aantal Nederlandse Sims fans en Sims fansites een voorproefje liet zien van Sims 3.


Sims 3 Nieuws was tijdens de Gamescom 2009 in Keulen – Duitsland waar EA Producer Azure Bowie de eerste uitbreiding voor Sims 3 voor de allereerste keer presenteerde aan een selecte groep journalisten en Sim Fansites webmasters.

Patricia was daar uiteraard bij want dit wilde ze absoluut niet missen.


Patricia – assistent webmaster van Sims 3 Nieuws – is op 29 en 30 Oktober 2009 naar EA in de Redwood Shores Studio’s in San Francisco (Amerika) geweest om Sims 3 Wereldavonturen te bekijken, te spelen en te praten met het team dat aan het spel werkt.

Naast allemaal internationale Sims fansites was Sims 3 Nieuws de enige nederlandse fansite die bij dit bijzondere event aanwezig was.


EA Nederland had op vrijdag 21 april 2010, 13 dagen voor de officiële release, een De Sims 3 Ambities Sneak Preview georganiseert op het kantoor van EA Nederland.

Er waren flink wat Nederlandstalige fansites aanwezig en van het S3N Team waren Xelles, TenerifeTerreur, WimHuiskamp, Kyta en LotsofNothing er bij.


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *