SN review: De Sims 3 Bovennatuurlijk

Een schaduw valt over Moonlight falls, de nacht begint maar volledig donker zal het niet zijn want vanavond is het volle maan. In het schemer van de maan worden verschillende wezens wakker, de schepsels van de nacht. Wees maar niet bang, AnsjJ2 en FranSor zullen je gidsen zijn in deze mysterieuze tijden en zullen hun licht laten schijnen op De Sims 3 Bovennatuurlijk, de nieuwe uitbreiding.

Creëer een huishouden


Ik moet toegeven dat de kapsel van de vrouwen mij blij verrast, het zijn er ontzettend veel en de doeleinden waar deze voor gebruikt kunnen worden variëren ontzettend maar het is niet dat je ze allemaal enkel voor één specifiek iets kan gebruiken. Zo vind ik de kapsel zonder accessoires ontzettend goed te gebruiken voor de verschillende wezens maar ook voor ‘gewone’ Sims. Bij de kapsel met accessoires met ik vooral gecharmeerd van het kapsel met de tiara, de bloemetjes en de klippen met diamantjes. Het wikkeldoekje dat naar mijn idee bedoeld is voor de toekomstvoorspelsters doet mij eerder denken aan een doek die vrouwen gebruiken wanneer ze geen haar hebben dan aan iemand die je oplicht.


Opvallend bij de kleding voor vrouwen is, is dat het aantal losse tops en broeken/rokken groot is. Ook dit draagt er weer aan bij dat je veel verschillende soorten bovennatuurlijke wezens kan maken. Het ziet er allemaal wel heel duister en mysterieus uit en merendeel van de items zijn echt op bepaalde bovennatuurlijke Sims gericht. Maar deze soort kleding kenden we nog niet in ons spel! Dus het is een erg mooie aanvulling.


Ook bij de heren kapsels wordt je overspoeld met keuzes. Wat erg fijn is om te zien, is dat er ook veel verschillen tussen de kapsels zijn. Ik vind de kapsels zonder accessoires erg mooi gemaakt, maar ik vind ze wel erg braaf. Ze zullen goed passen bij een beleefde vampier of heks maar voor weerwolven mis ik toch wel een ruig kapsel. Over de overige kapsels kan ik erg kort zijn. Ze zijn verschrikkelijk. De punthoeden voor de heksen doen mij eerder denken aan kabouterhoedjes en het hoofddoekje kan gewoon echt niet.


De Sims 3 Bovennatuurlijk heeft ons ook flink wat lichaamsbeharing! Er is voor de mannen niet alleen maar wat gezichtsbeharing bij gedaan maar ook talloze verschillende vormen lichaamsbeharing, er is genoeg keus! Erg fijn natuurlijk voor wanneer je met meerdere weerwolven speelt.


De kleding van de heren verraste mij ontzettend. De kledingkast is flink gevuld met hele leuke kleren! De tops zijn met verschillende broeken de matchen maar het zijn wel erg veel jasjes. Opvallend is wel dat de kleren veel minder gericht zijn op de bovennatuurlijke wezens. Je zou ze wel goed kunnen aantrekken bij een vampier, maar het ziet er niet naar uit alsof dat ook echt moet. Er is slechts één pakje, buiten de gescheurde weerwolf kleren natuurlijk, die echt bij een bovennatuurlijk wezen hoort. Het elvenpakje. Ik denk dat die outfit gelijk ook het minst gedragen outfit zal zijn. Ik vind het verschrikkelijk, EA had wel wat meer inspiratie van Lord of The Rings kunnen krijgen, want dit staat echt niet.


Toen ik hoorde dat er voor kinderen ook iets in het spel zou zitten werd ik helemaal enthousiast. Ik was heel erg benieuwd naar hoe ze kinderen zouden aankleden als vampier, weerwolf, heks of elf. Maar deze hoop werd gelijk de grond in geramd toen ik de kinderen sectie zag. Één kledingstuk voor elven en bij beide kinderen hetzelfde? Dat hoort niet helemaal. De andere drie outfits zijn meer victoriaans en hoewel er weinig kleding is, vind ik deze toch wel erg mooi. Maar al met al vind ik het wel heel erg weinig, zeker omdat we nog steeds erg weinig kleding hebben voor de kinderen, had ik toch wel een explosie verwacht aan kleding voor onze kinder-elfjes, heksjes, wolfjes en vampiertjes.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *