Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Preview TVG van De Sims 3

Total Video Games heeft wat tijd door kunnen brengen met Sims producer MJ Chun en natuurlijk De Sims 3 kunnen spelen en op deze pagina een preview online gezet.

Rest assured, gamers won’t be starved for content in the final game, with plenty of tools and features that will broaden their gameplay experience. As with The Sims 2, much of the modding will be committed through various character customisations, with EA now opening its doors for modifications of fabrics and designs that users can create or download from other Sims players. But even without these mods the character customisation is still notably deep, making it possible for gamers to create characters as obscure as an old man in slippers and a dressing gown with purple skin and fluorescent green cornrows.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>