The Sims Resource en EA zwaar onder vuur

De laatste 24 uur is er een enorm moddergevecht ontstaan op de De Sims forums over The Sims Resource (TSR) en enkele zeer bedenkelijke acties die zij hebben uitgevoerd met member accounts en de vreemde relatie tussen TSR en EA.

Ik ben geruime tijd even niet bezig geweest met De Sims maar dit schijnt al langere tijd te spelen en na deze post op Mod the Sims 2, waarin bewijs wordt geleverd van de bedenkelijke praktijken van TSR, heb ik toch maar besloten een post eraan te wijden.

Ik ben nooit een downloader geweest en speel het spel zonder hacks en cheats en downloads. Wel weet ik dat TSR nooit op mij over gekomen is als een fansite met hart voor het spel of zijn spelers maar meer een site die snel geld wil verdienen met kwalitatief niet al te best materiaal waar je ook nog eens voor moest betalen.

Verder viel het mij al lange tijd op dat op fansites meetings TSR wel met erg veel mensen aanwezig was. TSR zegt dat een aantal accounts al een paar maanden geleden zijn ‘gehacked’ en dat zij nu aan het onderzoeken zijn hoe dit kon gebeuren. Vreemd is wel dat TSR zo laat reageert en pas nadat dit hele verhaal naar buiten kwam … Op dit moment censureert / delete EA in ieder geval op de Amerikaanse De Sims 2 BBS alle topics over dit onderwerp en geeft nogal wat mensen een ban: een niet erg slimme zet van ze.

Wil je er meer over weten ga dan even naar Sim Programs: die hebben een goede post erover gemaakt met veel links en in’s & out’s.

The huge TSR & EA debate continues to blow up to epic proportions

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 2

1 reactie

  1. Ten laatste als men de recente ontwikkelingen bij EA en Sims3 ziet weet men waar het heen gaat ,ook opvallend dat nu net TSR de leukste patterns heeft en masse ,nog opvallender dat patterns die via de exchange aangeboden worden en afwijken van war Ea zelver aanbied rarara in het spel niet worden aangeduid! dus ondanks mijn 140€ uitgave stopt het Simsspel voor mij hier ik ben hun spelletjes van welles nietes meer dan zat en hun dollartekens in de ogen nog meer.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *