Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

IGN over Sims 3 Create a Movie

Na het grote artikel op Gamespot over de tools voor het maken en bewerken van video’s in Sims 3, zie ook dit blogbericht, heeft ook IGN op deze pagina er een artikel over online gezet. Jammergenoeg geen nieuw beeld materiaal.

Create-A-Movie is a video editor not unlike Windows Movie Maker or iMovie. The only difference is that it’s entirely Web-based and lives on the official Sims site. It’s also designed to be easy-to-use; for instance, different objects such as transitions are associated with different shapes (square, circles). That way, when you make a movie and need a transition between two scenes (which may be associated with squares) is select a square object and drag it into the square slot.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>