EA Nederland over online mogelijkheden voor Sims 3

Enkele dagen geleden hebben we al in dit blogbericht een vertaling gemaakt van een Engelstalig persbericht over de nieuwe online mogelijkheden voor Sims 3.

EA Nederland heeft nu een Nederlandstalig persbericht uit laten gaan die je in de ‘lees meer’ kunt vinden.

EA ONTHULT ALLE ONLINE-MOGELIJKHEDEN VOOR DE SIMS 3

Tweede stad en uitgebreide online-mogelijkheden dragen bij aan ongeëvenaarde ervaringen binnen de community

SCHIPHOL-RIJK, 5 mei 2009 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag aangekondigd wat De Sims™ 3, de langverwachte nieuwe PC- en Mac-game binnen de bestverkochte PC-reeks aller tijden, De Sims, online en binnen de community te bieden heeft. Aanvullend op de stad die in de game beschikbaar is, zal een tweede stad, Riverview, via de website van De Sims 3 gedownload kunnen worden wanneer de game uitkomt. Via www.desims3.nl zullen spelers ook hun eigen filmpjes kunnen creëren en met anderen kunnen delen, hun materiaal online kunnen beheren en aanvullend materiaal voor in de game kunnen kopen. De game zal wereldwijd uitkomen op PC, Mac, iPhone™, iPod™ touch en mobiele telefoons vanaf 2 juni 2009.

“Omdat de community van De Sims zo levendig en actief is, wilden we nog verder voortborduren op de offline game-ervaring, die nu al immens is. We hebben besloten om dat te doen door de spelers nog meer onderdelen, materiaal en hulpmiddelen te bieden. Dit alles zal online beschikbaar zijn binnen de game,” aldus Ben Bell, uitvoerend producent van De Sims 3. “Een voorbeeld van een van de vele hulpmiddelen die we aan de game hebben toegevoegd, is het gereedschap om een film te maken. Spelers kunnen in de game eenvoudig de juiste camerahoek instellen, alle gebeurtenissen die in de game plaatsvinden opnemen, voor regisseur en producent spelen en hun filmpjes vervolgens online zetten, zodat de rest van de wereld mee kan genieten.”

De belangrijkste online-onderdelen zijn:

· De Sims 3 Store: Spelers krijgen als ze de game kopen SimPoints ter waarde van € 10. Spelers ontvangen deze SimPoints als ze hun game voor het eerst registreren via www.desims3.nl. Ze kunnen hun SimPoints gebruiken om via De Sims 3 Store exclusieve voorwerpen te downloaden die ze in de game kunnen gebruiken, om zo hun game aan te passen. Voor aanvullende voorwerpen kunnen spelers bundels van 500, 1.000 en 2.000 SimPoints kopen. Of het nou om de nieuwste outfit of het hipste meubilair gaat; spelers hebben de mogelijkheid om de wereld waarin hun Sims leven nog verder aan te passen met aanvullende voorwerpen en te bevolken met nieuwe Sims.

· Startscherm: Het startscherm is het belangrijkste startpunt voor spelers die de community willen bezoeken via www.desims3.nl. Via deze pagina kunnen spelers eenvoudig naar de Store en naar de exchange navigeren. Ook kunnen spelers hier op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de meest recente informaties over game-updates. Spelers kunnen vanaf hier hun downloads, uploads, installaties, game-updates en mediaportfolio in de gaten houden. Het mediaportfolio bestaat uit filmpjes en foto’s die opgenomen zijn tijdens het spelen van de game. Het startscherm houdt spelers ook op de hoogte van lokale promoties van de game, relevante updates voor de store en cool nieuw materiaal van de community.

· De website www.desims3.nl: Als de game uitkomt op 4 juni, zal de huidige De Sims 3-website www.desims3.nl vervangen worden door de complete community- en productwebsite van de game. De website zal niet alleen spelers met elkaar verbinden, aanzetten tot nieuwe manieren om creatief met de game om te gaan en relevante informatie toegespitst op spelers beschikbaar stellen, maar ook dienen als dé website waar spelers hun materiaal met andere leden kunnen delen en verbinding kunnen maken met sociale netwerksites en blogs.

· Belangrijkste kenmerken van de website:

o De Exchange: Vanwege het succes van De Sims 2 Exchange, waar meer dan 100 miljoen downloads plaats hebben gevonden, zal De Sims 3 Exchange speciale voorwerpen, populaire downloads en krachtige zoek- en browsermethodes bevatten. Verder zullen de spelers hier kunnen zien wat andere spelers aanbevelen.

o Filmpjes en verhalen maken: Nieuwe eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen zullen een bron van inspiratie vormen. Hiermee kunnen spelers zelf filmpjes en verhalen maken, die ze met vrienden kunnen delen. Spelers kunnen hun filmpjes aan iedereen laten zien met behulp van het hulpmiddel om filmpjes te maken. Hiermee is het heel eenvoudig om de filmpjes op externe websites te plaatsen, of e-maillinks te gebruiken die de filmpjes terug linkt naar www.desims3.nl.

o Mijn pagina en Mijn studio: Op de productwebsite van De Sims 3 zullen spelers hun profielpagina’s in het gedeelte ‘Mijn pagina’ zelf kunnen beheren. Verder kunnen ze in het gedeelte ‘Mijn studio’ al hun creaties beheren: filmpjes, verhalen en uitwisselingsvoorwerpen. Op ‘Mijn pagina’ is ook een blogruimte, waar spelers nieuws kunnen plaatsen, hier een persoonlijk tintje aan kunnen geven met een persoonlijke avatar, hun favorieten bij kunnen houden en meer. Gebruikers kunnen vrienden maken met andere spelers van De Sims 3 en hun materiaal delen via verschillende sociale netwerksites.

Bezoek www.desims3.nl voor meer informatie over De Sims 3.De Sims 3 is ontwikkeld door The Sims Studio. Bezoek www.info.ea.com om materiaal te downloaden. De Sims 3 zal vanaf 4 juni in de winkels liggen en beschikbaar zijn via digitale distributie op http://eastore.ea.com/store/ea/ContentTheme/pbPage.the_sims3/ThemeID.718200.

*INTERNETVERBINDING VEREIST. Kijk voor meer informatie op de verpakking of lees de digitale distributieregels door.

###

Over De Sims 3

Raak geïnspireerd door de eindeloze creatieve mogelijkheden en onverwachte verrassende en ondeugende momenten in De Sims 3! Pas het uiterlijk van je Sims volledig aan en kies tot wel vijf verschillende eigenschappen om individuele karakters te vormen. Van de eigenschap “romantisch” of “kleptomaan” tot “boosaardig”; je kunt miljoenen unieke Sims creëren door gebruik te maken van de verschillende eigenschappen en deze met elkaar te combineren. Met de nieuwe doelgerichte onderdelen kun je voor je Sims doelen op korte en lange termijn instellen. Je Sims kunnen deze doelen nastreven en ze kunnen zelfs de lotsbestemming van het leven van een Sim bepalen. Maak je eigen filmpjes en monteer ze zelf. Neem zelf stukjes op uit het leven van je Sims, of kies uit een bibliotheek vol filmbeelden. Meld je vervolgens aan voor de online community van De Sims 3, waar je al je creaties aan anderen kunt laten zien, aanvullend materiaal kunt ontvangen, op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en meer! Bezoek www.desims3.nl om exclusief materiaal te downloaden en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over De Sims 3.

Over De Sims™

Sinds de introductie van de gamereeks De Sims in februari 2000, zijn er meer dan 100 miljoen exemplaren van verkocht. De Sims-gamereeks is in 22 verschillende talen beschikbaar en verkrijgbaar in 60 verschillende landen. De reeks werd binnen de kortste keren over de hele wereld populair en zelfs een cultureel fenomeen. Bezoek www.desims2.nl voor het laatste nieuws over De Sims en om de hipste creaties van de onze community-leden voor De Sims 2 te bekijken.

Over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (EA) is de grootste ontwikkelaar en uitgever ter wereld op het gebied van interactieve entertainmentsoftware. Het hoofdkantoor is gevestigd in Redwood City, Californië. Het in 1982 opgerichte bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling, uitgifte en wereldwijde verspreiding van interactieve software voor videogamesystemen, personal computers, mobiele telefoons en internet. Electronic Arts brengt haar producten onder vier merknamen op de markt: EA SPORTSTM, EATM, EA SPORTS Freestyle TM en POGOTM. In het boekjaar 2008 registreerde EA 3,67 miljard dollar aan opbrengsten en bezat het bedrijf 27 titels waarvan meer dan één miljoen exemplaren zijn verkocht. EA’s homepage en online gamesite zijn te vinden op . Ga voor meer informatie over de producten van EA en de volledige teksten van persberichten naar www.electronicarts.nl.

EA, EA SPORTS, EA SPORTS Freestyle en POGO zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Electronic Arts Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. PLAYSTATION is een geregistreerd handelsmerk van Sony Computer Entertainment Inc. Microsoft, Xbox en Xbox 360 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation en worden onder licentie gebruikt. Alle overige handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaren.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *