Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 iPhone geld hack

Op deze pagina van iPhoned.nl staat een bericht met als titel: The Sims 3 Money Patch te downloaden.

Nadat je de patch geïnstalleerd hebt, zou er dan bij het eerstvolgende opgeslagen spel 65,535 USD aan je account moeten toegevoegd zijn. Je zou kunnen zeggen dat zulke patches niet eerlijk zijn en het speelplezier deels vernietigt, echter ben ik ervan overtuigd dat ik er veel gamers (met een jailbreak op hun toestel) mee gelukkig zal maken.

Ik heb zelf geen iPhone en weet niet goed wat ik van dit bericht moet denken maar het lijkt mij een ‘onschuldige’ hack om je Sim in Sims 3 voor op de Iphone flink meer geld te geven. Mocht dit wel een illegaal iets zijn dan delete ik het bericht weer.

2 gedachtes over “Sims 3 iPhone geld hack”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>