Sims 3 censor hack is beschikbaar

We hebben al eerder bericht over de De Sims 3 censor hack die die vervelende censuur blokjes wegneemt in het spel en op deze pagina van Cynamite zijn nu wat screens online gekomen.

Op deze pagina van Game Debate vindt je verschillende links om de De Sims 3 censor hack te downloaden. Ik ken deze site verder niet en weet niet of de hack werkt, of die site veilig is of de hack het spel niet laat crashen.

Als iemand een link weet die 100% veilig is dan hoor ik dat graag, bijvoorbeeld van MTS2? Zelf wil ik de hack ook graag hebben maar dan wel van een betrouwbare site, tot dan neem ik die irritante blokjes wel voor lief.

[UPDATE]: Op deze pagina van Sim Domination staat ook een censor hack, de site is betrouwbaar maar dan moet je weer lid worden.

[UPDATE]: Je vindt de patch ook op deze pagina van Snooty Sims, in de rechter kolom (The Sims 3 Censor Patch). In de zip staat hoe je deze hack op je computer moet zetten.

4 reacties

  1. Ik heb de censor hack op mijn site staan onder Sims3-Links.
    Deze file komt rechtstreeks van de modmaker (is toevallig ook Nederlands) daar ik hem gevraagd heb om het te mogen hosten.

  2. Hey heeft iemand de originele censor file voor mij? ik heb de nude patch geinstalleerd maar heb die andere verwijderd.. en mijn zusje spreelt ook de sims dus ja :S

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *