Fok! Games geeft De Sims 3 een 8,8

Een uitgebreide review van De Sims 3 begint op deze pagina van Fok! games en beslaat maar liefst 4 pagina’s:

  1. pagina 1: Doorgrond de gedachten van je Sims
  2. pagina 2: Leven in de “grote” stad
  3. pagina 3: Bouw je eigen huis
  4. pagina 4: Conclusie

Ik zal het meteen maar toegeven: ik hou van The Sims. Het is een serie die ik altijd met plezier heb gespeeld maar die zeker niet zonder problemen was. Met dit derde deel hebben de makers goed naar de negatieve kanten van de serie gekeken en deze geprobeerd te verbeteren. Zo zul je in dit deel meer tijd hebben voor de leuke kanten van de game zonder te veel hoeven te concentreren op de behoeften van je Sim zoals het gaan naar de WC. Het creëren van je eigen karakter heeft een grote stap vooruit gemaakt met veel meer mogelijkheden op het uiterlijke maar zeker ook het innerlijke vlak. Alle verschillende traits zorgen ervoor dat geen twee Sims hetzelfde zijn en het zorgt voor veel afwisseling in de game zelf. Door de hele stad open te gooien om in te spelen zal er altijd wel iets zijn om te ondernemen en te ontdekken.

Waar blijft GameKings toch met hun review? Of heb ik die gemist?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *