Interview met Lyndsay Pearson, Sims 3 Producer – vertaling

Op SimPrograms staat een beroerde Engelse Google vertaling van een interview met Lyndsay Pearson op het Franse JeuxVideo (zie ook dit bericht op onze site). Ik heb eventjes de tijd genomen om er een duidelijke vertaling van te maken. Zoals gewoonlijk wordt er niet al teveel los gelaten, maar het is sowieso meer dan helemaal niets!

Veel lees plezier en vergeet niet onder ‘meer lezen…’ te kijken om het hele interview te kunnen lezen.

jeuxvideo.com> Waarom hebben jullie gekozen voor plekken als China, Egypte en Parijs?

Lyndsay Pearson: Wij geloven dat deze landen niet alleen een fantastische visuele zicht kunnen geven, maar ook veel interessante activiteiten. Elke plek heeft een uitgebreidheid aan mysterie en ontdekking, noodzakelijk voor avontuur. Het bezoeken van de catacomben heeft vele elementen om de fans te plezieren maar wat ook het ontwikkelingsteam veel plezier heeft gebracht.

jeuxvideo.com> Hoe worden de 3 plekken voorgesteld in het spel?

Lyndsay Pearson: De Sims kunnen een trip naar 1 van de 3 plekken boeken d.m.v. hun telefoon of computer. Spelers kunnen de landen ook veranderen, net als je Sunset Valley bijvoorbeeld kan aanpassen via de menu van het spel.

jeuxvideo.com > Kunnen de Sims een tweede huis kopen?

Lyndsay Pearson: Zelfs als je Sims niet permanent in 1 van deze landen woont kunnen ze wel meer dan 1 landgoed bezitten. Nadat je Sims een tweede landgoed hebben gekocht in Egypte of China zullen ze moeten kiezen of hun huidige huis hun woonomgeving blijft. Zo niet zullen ze naar het nieuwe “basis kamp” verhuizen in het andere land.


jeuxvideo.com> Kunnen de Sims beroemde monumenten bezoeken?

(Denk hierbij aan de Eifeltoren, Piramides en de Chineze Muur.)

Lyndsay Pearson: Wij zijn blij om plekken te presenteren in het spel vanuit het echte leven. Spelers zullen zeker historische en beroemde plekken herkennen in elke land. Je kan bijvoorbeeld al de Piramides in de screenshots die gepubliceerd zijn. In de aankomende maanden zullen we nog meer informatie geven over de verschillende beroemde plekken die jij met je Sims kan ontdekken.

jeuxvideo.com> Zal het mogelijk zijn om in de gebouwen te kunnen kijken, in tegenstelling tot de ‘Rabbit Holes’ in De Sims 3?

Lyndsay Pearson: Er zullen veel nieuwe plekken en gebouwen zitten in de nieuwe uitbreiding. Deze gebouwen hebben een ingewikkelde verschijning en zijn visueel adembenemend. Een voorbeeldje, we hebben een sfinx gemaakt die je vanaf de buitenkant kan bezichtigen. Je kan echter de deur van de sfinx openen en ontdekken wat het allemaal te verstoppen heeft!

jeuxvideo.com> Wat voor schatten zijn er te ontdekken?

Lyndsay Pearson: Je Sims kunnen heilige voorwerpen, munten en speciale items vinden. De heilige voorwerpen kan je sparen, ten toon stellen of verkopen voor geld. Elke plek heeft zijn eigen heilige voorwerpen en vele voorwerpen zullen veelvuldig te vinden zijn op een heleboel plekken.

jeuxvideo.com> Op wat voor manieren kan je schatten ontdekken?

Lyndsay Pearson: In de graven kunnen Sims schatten vinden door rommel te verwijderen, je kan een schatkist openen of geheime hendels ontdekken op een oud standbeeld om zo een geheime deur te openen. Aan de buitenkant van de graven kunnen je Sims het gebied onderzoeken om zo heilige voorwerpen en verzamel objecten te vinden.

jeuxvideo.com> Wat zijn zoal de nieuwe vaardigheden voor de Sims om te leren?

Lyndsay Pearson: De nieuwe vaardigheden zullen handig zijn voor de avonturen die de Sims zullen beleven in de landen. De vaardigheden kunnen bijvoorbeeld helpen om een oeroud verhaal te voltooien en zo een nieuwe sleutel voor een geheime deur als beloning geven. Het bied een nieuwe manier van spelen aan en bijkomende objecten die je kan ontgrendelen tijdens je vooruitgang.

jeuxvideo.com> Zullen er nieuwe karaktereigenschappen zijn?

Lyndsay Pearson: Er zullen nieuwe karaktereigenschappen in het spel zitten die relateren aan avontuur. Hier krijgen jullie binnenkort meer informatie over in de toekomst, blijf dus alert!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *