Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

100 dagen tot Sims 3 Wereldavonturen

Bekijk eens onze Sims 3 Wereldavonturen pagina met alle pre-release informatie en screens.

En heb je vragen over Wereldavonturen kijk dan eens in deze post: Patricia zal dit weekend Sims 3 Wereldavonturen zien en misschien zelfs spelen en kan dan jouw vragen over de eerste uitbreiding voor Sims 3 misschien beantwoorden?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>