Big is Beautiful: Mode tips

De grote vraag ‘wat trek ik aan?’ geldt niet alleen voor dunne Sims. De dikkere of mollige Sims slingeren die vraag ook elke dag naar zichzelf. ‘Wat trek ik vandaag aan? Wat past mij?’ of de bekendere vraag ‘maakt dit mij te dik?’

Geen nood lieve Sims! Hier een paar tips om je door de onzekerheden en vragen heen te helpen.

Mijn tips:

– Neem absoluut geen kleding met te drukke patronen. Vooral niet bij je buik of kont gedeelte, dat maakt je dikker.
– Geen horizontale strepen, maar verticale strepen mogen wel. Verticale strepen laten je langer lijken waardoor je ook slanker oogt.
– Doe niet te veel laagjes kleding over elkaar. Dat maakt je letterlijk ietsje dikker dan je bent. Een bodywarmer over je shirt is dus een no-go.
– Als je een trui/t-shirt/broek aan wilt trekken die een plaatje of een bepaalde patroon op zich heeft, zorg ervoor dat de plaatjes het zicht op andere punten laat focussen. Bijvoorbeeld: een t-shirt met een drukke print in het geheel of een t-shirt met een drukke print alleen op de armen, de rest een egale kleur. Welke zal beter staan?
– Ben je een dikke Sim dan zal niet alle haar soorten je staan. Neem dus een wijs besluit bij de kapper! Lang en dun haar is funest voor een mooie volle gezicht. Wat korter haar zal je gezicht mooier uit laten komen.

Hier is de aller belangrijkste tip:

Vergeet niet om te dragen wat jij het mooiste vindt of het lekkerste vindt zitten! Het gaat hier tenslotte om jouw smaak en dat gaat boven alles. En vergeet nooit:

Big is Beautiful!

Deze modetips heeft de Familie Klauwebeer, die later vandaag te downloaden is, in ieder geval opgevolgd.

Wil je wat kwijt over onze Big is Beautiful week dan kun je ook terecht in dit topic op ons forum.

7 reacties

 1. – Geen horizontale strepen, maar verticale strepen mogen wel. Verticale strepen laten je langer lijken waardoor je ook slanker oogt.

  Dit is niet waar. Had in de Quest top 100 nog wat gelezen dat dit onzin is xD

  Zwart dragen! dat kleed af hoor xD

 2. Tuurlijk maakt het uit: horizontaal of vertikaal 😀 Als je een kamer behangt met behang met horizontale strepen lijkt de kamer langer en met verticiale strepen lijkt de kamer hoger.

  😀 belangrijkste is: BIG IS BEAUTIFUL! nooit vergeten! 😀

 3. @ ichigo thanks: all week long it’s ‘Big is Beautiful’ here one S3N so more things still to come 🙂

  @ Rudy: ja das voor mensen maar geldt dat ook voor Sims (knipoog) XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *