Big is Beautiful: exclusieve dieet tips van Ronja Bakker

Iedereen kent Ronja Bakker wel, al was het alleen maar vanwege haar (veel minder beroemde) zuster Sonja Bakker, en natuurlijk van haar boeken ‘Zomerdik met Ronja‘, ‘Ongezond genieten met Ronja‘ en veel andere boeken voor dié dikke Sims die goed op gewicht zijn en dat willen blijven. Vandaag geeft ze ons wat exclusieve tips om je dikke Sims lekker dik te houden want: Big is Beautiful!

Ontbijt: begin de dag met een heerlijke kom cornflakes: dat legt een goede basis voor de rest van het ontbijt. Neem erna een flink portie Pannekoeken en sluit af met een Vruchtenparfait. Een kop koffie om wakker te worden en wat koekjes maken het ideale ontbijt compleet.

Lunch: vaak schiet lunchen er bij in maar het is belangrijk om goed te lunchen om op gewicht te blijven. Een grote BBQ is daarom in elk huishouden essentieel: maak wat vette hotdogs en hamburgers en werk die eerst naar binnen. Daarna kun je een heerlijk sappige Lendenbiefstuk maken en een heerlijke Ratatouille maken; echt genieten is dat. Als afsluiter is het Vruchtengebak een echte aanrader.

Diner: het diner is natuurlijk het hoogtepunt van de dag: heerlijk met het hele gezin of vrienden de hele avond eten. Als voorafje is een Herfstsalade aan te raden; sommige denken dan meteen aan konijnenvoer maar het is een goed voorafje. Erna kan de Dim Sum op tafel worden gezet liefst samen met het Verrassingsstoofpotje. Dan komen we eindelijk toe aan het hoofdgerecht: een Gegrilde zalm geserveerd met flinke poties Vis met Patat is mijn persoonlijke favoriet. En wat voor toetje? Limoen – roomtaart natuurlijk en erna nog een heerlijke kop koffie met koekjes.

Tussendoortjes: zorg er altijd voor dat de ijskast vol zit met tussendoortjes: en dan bedoel ik niet die Snelle Happen want dat vult niet. Zelf heb ik altijd Pannekoeken en natuurlijk Pasta Carbonara als restjes: ook koud is dit nog steeds smikkelen en smullen.

Uit eten: als echte gezellige dikkerd ga je natuurlijk niet naar die Bistro, daar krijg je erg kleine porties die nauwelijks vullen en je betaald je ook nog blauw. Nee: ga naar de Snackbar en eet daar je buik vol. Vooral in het weekend als ze de Onberperkt Eten avond hebben moet jedaar gewoon bij zijn. En mis nooit de Hamburger Eetwedstrijden in het park: je lekker volstouwen voor 0 Simoleons!

En vergeet nooit: voor een goed ‘Blijf op Gewicht’ dieet is beweging een absolute No No: blijf uit de buurt van zwembaden en sportscholen. En neem een baan waarmee je niet van je stoel hoeft af te komen: een kantoorbaan of schrijver worden zijn goede banen voor de dikke Sim, de laatste is helemaal perfect: dan kun je thuis werken met de ijskast en het fornuis in de buurt.

Ronja Bakker kun je, als je dat wilt, downloaden op deze pagina van de Sims 3 Exchange.

Wil je wat kwijt over onze Big is Beautiful week dan kun je ook terecht in dit topic op ons forum.

9 reacties

  1. Lekker dieetje! Ik vind het helemaal niet raar dat die zus van haar, die Sonja? niet zoveel bekendheid geniet. Dit dieet is toch veel lekkerder! En gemakkelijker vol te houden, ook 🙂 .

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *