Big is Beautiful: Bouw- en inrichtings tips

Voor de dikke Sim is het belangrijk dat het huis groot en stevig is, misschien is dat logisch maar toch willen we wat bouw- en inrichtings tips geven.

Bouwen:

– Als je een huis bouwt aan het strand of bij een meer gebruik dan altijd fundamenten; de grond daar is meestal niet zo stevig. En een dikke Sim die door de vloer zakt is geen leuk gezicht.

– Bij meerdere verdiepingen is het verstandige deze te stutten met dikke pilaren: dat voorkomt verzakkingen én krakende vloeren. Maar het beste zijn gelijkvloerse huizen: dan hoeven je Sims geen trappen te lopen.

– Bouw een ruim huis zodat je Sims de ruimte hebben om vrij te bewegen: dus geen smalle gangetjes dus maar wel lekker grote kamers.

– Maak de keuken en eetkamer lekker groot: dikke Sims houden nu eenmaal van koken en eten.

– Gebruik altijd dubbele deuren in huis: niet van die enkele deuren; vaak zijn die echt te smal voor een dikke Sim om makkelijk doorheen te lopen.

– Voor de tuin geldt: neem alleen planten die geen onderhoud nodig hebben. Tuinieren is eigenlijk niks voor dikke Sims; teveel inspanning.

Inrichting:

– Denk groot bij alles wat je koopt; grote banken en fauteuils in de huiskamer waarin je Sim niet klem komt te zitten.

– Zet in de eetkamer de stevigste eettafel neer dat al het eten wat erop komt te staan kan dragen.

– Koop altijd stoelen met 4 stevige poten eronder, dus niet van die miezerige stoeltjes met maar 1 poot dat is vragen om ongelukken.

– 1 persoonsbedden is een No No, je Sim heeft echt meer ruimte nodig. Dus alleen 2 persoonbedden in het huis.

– Neem ligbaden in plaats van douches: dikke Sims houden ervan om urenlang in de badkuip te liggen weken (en vergeet de badeendjes niet).

– Zet het huis vol met prulletjes en plantjes en beelden en hang de muren vol met schilderijen: dikke Sims houden daarvan en vinden die moderne lege huizen maar niks.

Misschien heb jezelf nog meer bouw- en inrichtings tips die je met ons wil delen?

Hier 3 huizen die aan de meeste eisen wel voldoen: klik op de screen en je gaat naar de pagina van de Sims 3 Exchange waar je ze kunt downloaden. Het zijn lege huizen; dus zonder bewoners erin.

Wil je wat kwijt over onze Big is Beautiful week dan kun je ook terecht in dit topic op ons forum.

6 reacties

  1. Met die groene pijl kan je muren verschuiven 😉
    En als je die vloeren wil vullen, moet je zorgen dat de verdieping eronder gesloten is of je plaatst er wat pilaren die je later weer weg kan hallen. 😉

  2. ik houd niet van grote huizen xD,Ik vind die kleine huizen ook wel goed. Het punt is. Ik maak geen dikke sims xD en dikke sims komen me huis ook niet binnen want ik heb geen dikke vrienden xD XD.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *