Mummies in Sims 3 Wereldavonturen

Gamespot heeft een preview online gezet van de eerste uitbreiding voor Sims 3 en wat blijkt: we krijgen mummies die onze Sims in Egypte kunnen aanvallen en een vloek kunnen uitspreken waaraan de Sim binnen 2 weken overlijd tenzij je de sfinx bezoekt en smeekt te mogen blijven leven. Er zitten ook 2 nieuwe screens bij.

Mummies will attack your sims and drag them into a fistfight, and unless your sim is a master of the martial arts skill (which is new to World Adventures), you’ll end up with the mummy’s curse, which will kill you in two weeks’ worth of game time unless you pay a visit to the Sphinx, which is also in the area, and plead your case.

Verder: een puntensysteem bepaalt hoe lang je op reis mag, er komen nieuwe zaden en planten, in Frankrijk kan je Sim leren om nectars te maken, de 3 nieuwe landen zullen behoorlijk groot zijn.

We proberen zo snel mogelijk een volledige vertaling van het artikel online te zetten.

Alle screens en de laatste informatie vindt je op onze Wereldavonturen pagina.

7 reacties

  1. Oh leuk leuk leuk! Ik hou van rpg’s en ben gek op de sims, dus als die twee wat meer gecombineerd gaan worden is het voor mij helemaal toppie! 🙂
    Bij martial arts stel ik me een soort kung fu of aikido of zo voor (maar dan waarschijnlijk in versimste vorm) en dat nectar? Ja, een soort simwijn (zonder alcohol) lijkt me. En nieuwe vissen om te vangen! En nieuwe kleding! en en en … Oh joh ik heb er zo’n zin in!

  2. “Nectar is niet hetzelfde als wijn toch? al staat er dat je het kan maken van druiven en ook kan laten rijpen in flessen :S”
    Daar zat ik ook nog een beetje over te twijfelen toen ik zelf aan het vertalen was. Ik denk dat het gewoon nectar is, aangezien er geen alcohol in zit en wijn niet echt past in een simsgame.
    Tevens kon je in de sims 1 abracadabra ook nectar maken van druiven (of vlierbessen). Het is misschien niet helemaal biologisch correct, maar ik denk dat het toch weer zoiets wordt.

  3. Nectar is dan toch nog het beste woord denk ik: vruchtensap klinkt toch niet echt en inderdaad wijn is het al helemaal niet denk ik.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *