EA NL: Vind de verstopte “De Sims 3″ pakketten!: nieuwe hints

Komend weekend zal EA Nederland weer Sims 3 pakketten verstoppen ergens in Nederland en er zijn daarom 2 nieuwe hints online gezet:

Hint 2: Het 2e pakketje ligt zaterdag 29 augustus om 15:00 uur in een stad die dezelfde naam heeft als de provincie waarvan het de hoofdstad is. Zoek waar je de game kan kopen, doe Catharijne de groeten!

Hint 3: Het 3e pakketje ligt zondag 30 augustus om 12:00 uur in een stad vernoemd naar een rotte rivier, op een plaats die vroeger een gemeenschappelijke weide was.

Wil je meer weten over deze leuke actie kijk dan even in deze berichten op onze site.

Veel succes iedereen met zoeken!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

18 reacties

 1. Als je weet welke stad ze bedoelen met de 2e hint, die Rotte dus zoek dan op ‘gemeenschappelijke weide [naam stad]’ op google en voila 😉

  of als je vaak puzzels doet: Gemeenschappelijke weide opzoeken … dan krijg je Meent … meer zeg ik niet anders verraad ik alles! En doe de groeten aan Jules D. de nacht burgemeester van Rotte…. XD

 2. K vermoedde het al een beetje die 2e 😀 K vind ’t alleen op een beetje rare manier opgeschreven.
  btw het is best dichtbij, maar ik ga niet(terwijl ik wel een klein beetje wil)

 3. Ik hoorde dat in het Vondelpark het echt rennen was en de jongen die gewonnen heeft was op de fiets. Simfans die lopend waren of rennend waren te laat XD

 4. Wat ik dan niet snap is waarom ze maar 1 zo’n pakket per keer weggeven… Waarom niet 1 pakket met spel voor de eerste, en dan nog +/- 50 goodie pakketten geven (zonder spel) aan de rest. Kom je in ieder geval niet voor niets (mits je enigszins op tijd bent) wint EA ook weer wat goodwill bij de klanten, terwijl het ze niks extra’s kost (ok, paar goedkope goodie bags, dat spul hebben ze altijd te veel op voorraad dacht ik).

  Ondanks dat, succes als je een poging waagt zo’n pakket te scoren!

 5. Speurneuzen! Het pakketje is nog niet gevonden…kijk dus goed in de plantenbakken bij de gele parasollen in het deel Hoog Brabant!

 6. Het pakketje ligt op de Meent in Rotterdam, tegenover Grand Cafe Dudok, zoek bij de brug!

  =====

  Nieuw record, binnen een minuut gevonden!! De foto’s van de acties in Utrecht (gisteren) en Rotterdam (vandaag) volgen komende week!

 7. Weer geen pakket. 🙁
  Vandaag waren ik en Dieter in Rotterdam.
  Dieter stond bij de brug (aan de verkeerde kant helaas..) en ik wat verder. Helaas bereikte ik hem net wat te laat en waren anderen hem 10 seconden ongeveer voor. 😛

  Daarom kan ik mij ook vinden in het volgende idee van Cheetah: “Wat ik dan niet snap is waarom ze maar 1 zo’n pakket per keer weggeven… Waarom niet 1 pakket met spel voor de eerste, en dan nog +/- 50 goodie pakketten geven (zonder spel) aan de rest. Kom je in ieder geval niet voor niets (mits je enigszins op tijd bent) ”

  We hebben nog wel een leuke dag gehad. Zoals Dieter al zei: Al vind ik niet die ‘prijs’, ik zie jou tenminste weer. Dat is al een prijs op zich.

  Datzelfde gold voor mij. ^^ Er zat dan niet een groen lint om, maar het was erg gezellig met Dieter en ik was blij hem weer eens te zien. Afscheid was weer zwaar. 🙁

  Ik geef het denk ik ook op. Dit is bijna niet te doen. Zeker niet in je eentje (terwijl je ook nog eens geen fiets tot je beschikking hebt).

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *