Leven in een grot met Sims 3

Wil je eens wat anders met je Sims? Download dan deze grot woning: The Cave.

Meer informatie en screens vindt je in dit topic op de Amerikaanse Sims 3 site: er zitten namelijk 2 extra downloads bij van Mod the Sims.

No floor, no walls, no roof, no windows, no door… Will your sims survive this “”prehistoric”” challenge? The cave has sleeping space for 7 sims (One has to guard the entrance, eh?), living-cavern, kitchen-cavern, bath-cavern. Your sims can catch their own fish and grow their own food. Get your furs and clubs ready and move in! (Suggest downloading the showerhead from MTS and the furpattern from Cyclonesue at TSR. No further CC used.) Sims on screenshots are not included. Enjoy!

Krijg je ‘Oeps… Je hebt onvoldoende privileges om toegang te krijgen tot dit bericht‘ te zien als je naar het forum bericht wil? Ga dan naar ‘Taal selecteren‘ en dan naar English > United States.

Bron: Sim Programs

26 reacties

 1. Hoe komt iemand erop 😀
  Mr volgens is zo’n steen(die met hierogliefen) uit de store.

 2. Bij het downloaden zie je geen Premium Materiaal staan dus of die uit de Store is? En hoe je erop komt? Simmers zijn gewoon een beetje vreemd 🙂

 3. Hee,
  als ik iets download,
  krijg ik te zien;
  je meot eerst het premmiummatriaal downloaden voordat je dit kunt downlaoden..
  ‘HOEMOETIKDATDOEN??

 4. Premium materiaal zijn downloads uit de Sims 3 Store: als je die niet hebt mis je spullen als je de download in het spel zet. Maar als het goed is kun je gewoon downloaden zonder Premium materiaal: je mist dan alleen wat spullen als je het in het spel zet. Maar ik kan het niet goed testen: ik heb het Premium Materiaal dus ik zie die boodschap niet: misschien kan iemand anders even kijken.

 5. Hoii !
  Ik heb het zelfde probleem als ik iets download zoals die lounge sofa’s dan komt erop :

  Instalatie is mislukt : Je moet het gekoppelde premiummateriaal downloaden, voordat je deze stijl kunt instaleren.
  ——————————————————————————————-
  Kunnen jullie mij alstublieft helpen ?

 6. Misschien is het een bug? Die heeft de officiële site veel. Ik zal Zemm effe ‘roepen’: die is een stuk technischer dan ik :@

 7. Waar download je van? De sims3 site?
  Daar download ik eigenlijk nooit wat op de store spullen na dan.
  En wat wil je precies downloaden? evt een link. Dan kijk ik wel even wat misschien mis is gegaan. 😉

 8. ja ik download via de sims 3 site
  ik zou graag die kinderkamer met die dieren hebben die is zo modern !
  en ook die loung zetels

 9. ik heb de sims3 als administrator geopend maar krijg ook dan bij bepaalde items de melding :Instalatie mislukt je moet eerst gekoppelde premium materiaal instaleren.
  Waar kan ik dat vinden

 10. hallo,
  Ik heb ook zo´n probleem. Als ik kleding wil downloaden komt er dit te staan: Installatie mislukt. Je moet het gekoppelde premiummateriaal installeren, voordat je deze stijl kunt installeren. Wat moet ik nu doen??
  Help mij a.j.b.
  Groet,
  Semmm

 11. Wat moet je dan downloaden? want ik heb wel allemaal kleding een haar en dat soort dingen gedownload, maar dan komt erbij te staan: installatie is mislukt. Je moet het gekoppelde premiummateriaal installeren, voordat je deze stijl kunt installeren.
  maar wat moet ik dan installeren??

 12. en moet je een patch dan dowloaden, of moet je iets updaten? en hoe moet dat dan?

 13. bij het opstart scherm van sims 3 staat onderin updates voor game als je daarop drukt zie je 2 dingen staan nu updaten, verversen als je op nu updaten drukt dan is aan het updaten het duurt nog wel even. je kunt natuurlijk ook op automatich updaten drukken dan gaat het updaten vanzelf.

 14. Dat kavel is echt f*cking mooi! En ook nog iets totaal anders… al is het in de prehistorie

 15. o..kom er net achter dat die al gedownload is, alleen werken die downloads van de sims 3 site nog steeds niet, en dat je zelf een stad kan maken werkt ook niet…sorry snap hier echt geen f*ck van ;$$

 16. Als je de grotwoning installeer, en SIms 3 zegt dat dat gelukt is, en vervolgens kun je zien in het scherm dat hij niet is geïnstalleerd, wat dan?

  Ben gewoon weer opnieuw begonnen, installeren van spel, naar website grotwoning, klik installeer in spel, en precies hetzelfde.

  Nou wil ik weten hoe het wel werkt!

  Dank u.

 17. maar wat moet ik nou downloaden als er iets komt te staan dat ik het gekoppelde premium materiaal moet installeren? ;$$

 18. heej, weet iemand hoe je dat premium matriaal kan krijgen of waaar je het kan downloaden want ik doe namelijk best veel dingen downloaden maar dan doet hij dat niet en daar heb je dus dat matriaal voor nodig. ALS JE HET WEET, geef dan plzplzplzplz een link! of zeg hoe het wel moet etc/enz.

  xxx ‘

 19. Zulke vragen kun je, voorzover ze al niet beantwoord zijn, beter op ons forum vragen: daar staan al wat antwoorden vooral in het technische deel.

Reacties zijn gesloten.