Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Exclusieve downloads bij aankopen volgende Simpoints bundel

Naast de nieuwe downloads op de Sims 3 Store promoot de officiële Nederlandse Sims 3 site op deze pagina nu weer het kopen van Simpoints: je krijgt er een exclusieve voorwerp bij. Dezelfde actie hebben we bijna een maand geleden gezien, zie dit bericht.

Maar dit keer is het dus niet voor Simmers die voor de eerste keer Simpoints kopen maar voor Simmers die nog een keer (vóór 30 november!)  Simpoints willen kopen.

Je ontvangt een GRATIS VOORWERP bij aankoop van je VOLGENDE SimPoints-bundel!

De perfecte aanbieding voor iedereen die graag in De Sims 3 Store shopt!

Koop nog een SimPoints-bundel en krijg een GRATIS leuk voorwerp!

Snel, deze aanbieding loopt af op 30 november!

[UPDATE] Jammergenoeg zijn het geen nieuwe spullen die je kunt krijgen: op sommige andere Stores krijg je namelijk wél nieuwe spullen zoals een Parijse klok: zie dit bericht op Simprograms.

2 gedachtes over “Exclusieve downloads bij aankopen volgende Simpoints bundel”

  1. Bhakti

    Misschien moeten ze wel, omdat ze merken dat er minder gekocht wordt nu er op vele sites gratis downloads zijn die gewoon met andere fans worden gedeeld. Maar ook al krijg je er van alles als extra bij, het hoeft van mij dus niet meer.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>