Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Nieuwe sets in de Sims 3 Store

Let goed op: in set 1 zitten ALLE 25 voorwerpen. Set 2 en set 3 zijn delen van deze grote set 1: ze bevatten dus 12 of 13 items uit de grote set!

Waan je in de wildernis met deze complete slaapkamerset. Laat de wilde dieren en je fantasie de vrije loop.

25 items zijn bijgevoegd in deze set: tot 16 Oktober 850 Simpoints, erna 990 Simpoints

Het wordt een echt panda-monium met deze slaapkamerset. Panda’s zijn speelse vriendelijke dieren die je peuter niet alleen bezig houden, maar er ook voor zorgen dat je huis niet door bamboe overwoekerd wordt.

12 items zijn bijgevoegd in deze set: 600 Simpoints

Leeuwen, apen en ijsberen. Jeetje! Zorg dat je kleintjes van wilde leeuwen en zacht ijsberen gaan dromen.

13 items zijn bijgevoegd in deze set: 600 Simpoints

10 gedachtes over “Nieuwe sets in de Sims 3 Store”

 1. Adoror

  Oke ik heb net gekeken… ligt het aan mij of zitten er bijna alleen maar dubbele dingen tussen? Het lijkt wel of set 2 en 3 gewoon alleen maar voorbeelden zijn met wat je met spullen van set 1 kunt doen :S En die gordijnen zijn gewoon hetzelfde als die uit de koninklijke set met een hele kleine weiziging.

 2. hiki

  Ik heb geen idee: het wordt gepromoot als verschillende sets. Maar eerlijk gezegd zie ik ook geen super veel verschillen.
  Of zijn sets 2 en 3 gewoon bij elkaar set 1? Hebben ze dus set 1 in 2 delen geknipt en er set 2 en 3 van gemaakt? Beetje vaag inderdaad XD

 3. Adoror

  Wat is dat weer erg zeg. Ik heb het eens even goed bekeken want ik dacht enkele unieke items in set 2 en 3 te hebben gezien, maar in set 1 zit alles van set 2 en 3 voor 850 simpoints en in set 2 en 3 is het opgedeelt voor 600 simpoints. In totaal zijn het dus 25 nieuwe items niet 50.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>