Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Oude cover Sims 3 Wereldavonturen

De Duitse fansite Simfans heeft ergens verborgen op een EA server de allereerste cover voor Wereldavonturen gevonden: de naam van de uitbreiding was toen ‘Travel Adventure’. Het is dus geen cover gemaakt door een fan maar door EA zelf.

8 gedachtes over “Oude cover Sims 3 Wereldavonturen”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>