Oosterse vechtkunsten leren in Sims 3 Wereldavonturen

Enkele dagen geleden hebben we in dit blogbericht al 2 nieuwe screens gemeld en wat tekst over hoe je in Shang Simla – China de Oosterse vechtkunsten kunt leren.

Op de officiële Nederlandse Sims 3 site is inmiddels de vertaling online gezet:

Hoe je de Oosterse vechtkunst onder de knie kunt krijgen in De Sims 3 Wereldavonturen

Sims kunnen voor de allereerste keer tegen elkaar sparren en de Oosterse vechtkunst leren terwijl ze op reis zijn in Shang Simla in China! Hieronder staan enkele tips die van pas kunnen komen terwijl je Sim traint om een echte Oosterse vechtkunstenaar te worden.

TRAINEN – De Oosterse Vechtkunstacademie ‘Feniks’ in Shang Simla in China is de beste plek om aan het pad der rechtvaardigheden te beginnen. Maar zij die graag buiten China willen trainen, kunnen trainingspoppen, bordenbrekers en boeken kopen, die ze vervolgens mee naar huis kunnen nemen. Alleen na een hele hoop trainingen met de trainingspoppen en na talloze borden gebroken te hebben, zal je Sim op het juiste pad van de overwinning weten te komen. Om de Oosterse vechtkunst in De Sims 3 Wereldavonturen helemaal onder de knie te kunnen krijgen, moet je Sim het tegen verschillende waardige tegenstanders opnemen tijdens het Grote Vechttoernooi in China.

OEFENEN – Oosterse vechtkunstenaars sparren graag en vinden het leuk om hun vaardigheden tijdens een vriendschappelijk gevecht te ontwikkelen. Als beloning krijgen Oosterse vechtkunstenaars nieuwe trainingspakken met een kleurrijke band, die hun vaardigheid en ervaring weergeeft. Door te sparren kunnen je Sims hun vaardigheden goed ontwikkelen, vriendschappen opbouwen en hun coole nieuwe banden die ze als beloning ontvangen hebben aan anderen laten zien!

CONCENTRATIE – Meditatie is essentieel als je Sims zich goed wil kunnen concentreren en innerlijke rust wil kunnen vinden. Een krachtige vuist is niets zonder een scherpe geest. Oosterse vechtkunstenaars in opperste concentratie zijn in staat om te teleporteren, waardoor ze heel machtig zijn.

BEHEERSING – Oosterse vechtkunstmeesters zijn zo sterk dat ze magische elementen uit de natuur op kunnen roepen. Hiermee kunnen ze het opnemen tegen kwade krachten!

ONDERWIJZEN – De allerbeste Oosterse vechtkunstenaars mogen anderen trainen. Zo kunnen ze de leer van de Oosterse vechtkunst over de hele wereld verspreiden.

61 reacties

 1. Meditatie wordt nog een probleem voor mijn Simmetjes: in het begin zullen ze wel als een gek rond rennen in de drie landen om alles te bekijken en te ontdekken en zullen geen rust kunnen vinden om even rustig te mediteren XD

 2. De afgelopen weken kwamen er elke week nieuwe screens en informatie online op donderdag of vrijdag: misschien deze week Frankrijk? 😉

 3. ik wil niet meer plaatjes of info of al die zooi nu verklappen ze toch echt wel wat te veel nu is het niet echt meer een suprise

  maar wil nog wel wat van frankrijk zien en dan hoef ik geen plaatjes of filmpje meer

  maar ik wil nog wel het verslag van Patricia lezen van San Fransisco

  maar dat mediteren gaan mij sims wel vaak doen(mijn lievelings sims alleen hè) en die vechtkunsten

 4. Leuk om te lezen. Maar ik wacht nog steeds op de officiële vertaling van tombes maken deel 2.(of ik moet iets hebben gemist en dat die vertalen al lang bekend is)

 5. Ik vind China denk ik het leukste land. Ik ga echt de sterkste worden van allemaal 😀 Maar wat bedoelen ze met elementen uit de natuur?

 6. Erik: ik heb nog even gezocht en kan het ook niet vinden en heb nu even navraag gedaan bij EA: een officiële vertaling zou wel goed zijn voor de ‘juiste’ benamingen enzo.

 7. @Klaas: Ik denk dat ze met ‘elementen uit de natuur’ de 4 elementen bedoelen: aarde, water, vuur en lucht. Of als ze ivm China ook netjes bij de chinese leer blijven, 5 elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water.

 8. ^^ ben wel benieuwd wat ze daar dan mee bedoelen, dus met ‘BEHEERSING – Oosterse vechtkunstmeesters zijn zo sterk dat ze magische elementen uit de natuur op kunnen roepen.’ Kunnen sims dan gaan vuurspuwen ofzo? Of krijgen ze een extra moodlet waardoor ze sterker zijn?

 9. Ja, misschien dat ze de elementen uit de natuur kunnen oproepen en daardoor bepaalde extra krachten krijgen. bv. door aarde element op te roepen, kun je dan rotsen verplaatsen of splijten of zo, en idd misschien wel door vuurelement op te roepen kun je dan een vuurtje maken of vuurspuwen of iets transformeren in een andere vorm of zoiets.
  Hoop ik tenminste dat het zoiets zal zijn. Ik heb natuurlijk geen idee 🙂

 10. Hopelijk kan patricia daar achter komen in Amerika: met 2 dagen lang WA spelen moet dat wel lukken XD Ben wel erg nieuwsgierig!

 11. ik moet sparren met een man maar die man wil niet met mij sparren
  kom hierdoor niet verder met me avonturen
  ken iemand me verder helpen

 12. hoi, Ik heb een vraagje ik moet in de verlichtingstuin in chinamediteren maar het lukt niet. Ik weet niet hioe het moet. Ik kan nu niet verder met de avonturen!

  vrg, Yvonne

 13. Hey allemaal ik heb een vraagje voor iemand die het weet ik moet gaan sparren ik weet hoe ik gewoon spar met iemand maar niet een echte wedstrijd waarbij je echt kan winnen met een beloning z’on echt toernooi pls iemand help me 🙂

 14. Help!
  Mijn sim zit nu op niveau 9 van Oosterse vechtkunst. En ik wil graag aan zo’n officieele sparwedstrijd meedoen ik ben al in China (voor de 2e keer) Maar ik kan nergens zo’n wedstrijd ding vinden. En om mijn levens ding te voltooiien moet hij rang 5 in de wedtrijden behalen ofzo.
  Help!Help!Help!

 15. Hey, ik doe dit ook al een tijdje maar ik heb geen idee hoe ik mijn sim kan laten meedoen aan het Grote Vechttoernooi in China. Iemand een idee?

 16. hee,
  Ik weet ook niet hoe je mee kan doen aan officiele spar wedstrijden.
  Ik weet dat je via je mobieltje iemand kan opbellen en dat hij dan naar het kavel komt. maar hoe start je dan de wedstrijd?

  alvast bedankt! (:

 17. hey nolivers:p
  keb een vraagske
  ik ben nu al 10 keer naar de markt geweest in china ma vind geen enkelen peet die mij een trainingspop wil verkopen. de enige peten daar verkopen mij enkel etenswaar, boeken en zo speciale dingen die ge moe kopen me uw munten (geen trainingspop bij). mss kunt ge mij ne ke de naam geven van de peet, dan kank et wel vinden. en kvind niemand die tenten en die anderen brol verkoopt, dus kom nie af me da antwoord van bij den dienen die tenten verkoopt

 18. Hoe moet je meedoen aan die vechttoernooien want ik krijg dan zo’n kans alleen als ik dan in china ben dan staat er nergens hoe ik aan zo’n toernooi mee moet doen :S..
  please help. ik wil graag de beste worden en ik zit al op vaardigheid 10.

 19. Voor te mediteren moet je op een plaats staan . en dan moet je op u eigen sim klikken . en daar staat mediteren . je moet wel level 5 zijn van oosterse gevecht kunst . en dan kun je mediteren

 20. ik kan wel een sim bellen uitnodigen voor toernooi klik vervolgens op ja, maar verder gebeurd er niks er komt geen sim en ik zie ook nergens op de kaart iets verschijnen. hoe werkt dit nou precies?
  en als je trainingspop en dergelijk wilt kopen ga je naar de markt.
  ( kijk wel uit dat je niet te ver een verdieping naar beneden hebt geklikt want dan zie je dus 1 winkel niet meer. die winkel zit overigens helemaal links van de winkeltjes. maar als iemand mij kan helpen hoe ik verder een toernooi moet starten dan hoor ik het graag want ik kan nu noet verder met mijn opdracht.

 21. @ Tina. Als je die gene uitgedaagd hebt maar niet komt moet je naar het huis gaan van die sim. Als die thuis is moet het volgens mij dan wel lukken om iemand uit te nodigen voor een toernooi

 22. Ik wil graag meedoen aan een officiële spartoernooi, maar als ik bel en ik iemand heb uitgedaagd gebeurt er niks! Wat moet ik doen om aan zo’n toernooi mee te doen??

    1. Dan zou ik de opdracht wegklikken en opnieuw een spartoernooi regelen via de telefoon.

 23. Hey allemaal,
  Ik was ook erg op zoek naar zo’n trainingspop en ik heb hem gevonden. Je moet naar de markt gaan en je ziet dan eigenlijk 3 ‘winkeltjes’ maar eigenlijk zijn het er vier. Helemaal aan de rechterkant staat nog een gebouwtje. Je drukt op ‘page up’ (toetsenbord) en dan zie je als het goed is nog een winkeltje. Daar zit ie.

  Groetjes

 24. als je nivo 8 hebt komt er tijdens sparren als je je dan beweegt komt er een kleur uit hoe kan ik er voor sorgen dat ik het kluertje krijg DAT IK WIL

  HELP ME PLIEZZ

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *