De Sims 3 Wereldavonturen: mini interview met Lyndsay Pearson (vertaling)

Onlangs heeft de Duitse fansite Simfans een mini interview online gezet met de Associate Producer Lyndsay Pearson. De Engelse versie kan je hier terug lezen.

Niet iedereen kan even goed Engels dus heb ik het eventjes vertaald voor jullie en de nieuwe feitjes ook toegevoegd aan onze ‘Sims 3 Wereldavonturen pre-release informatie‘ pagina. Veel lees plezier!

Over Lyndsay Pearson:
Lyndsay Pearson is een Associate Producer voor De Sims, ze is verantwoordelijk voor het systeem en content productie terwijl ze ook het uiterlijk van het spel onderhoudt. Lyndsay werkt al voor De Sims sinds 2003! Ze heeft onder andere aan De Sims mee gewerkt, De Sims 2 en verschillende uitbreidingen en item pakketten voor het spel. Vergeet ook niet dat ze aan De Sims 3 heeft meegewerkt en aan de eerste uitbreiding: Wereldavonturen.

SimFans.de:
Op de Gamescom zijn we de 3 nieuwe karaktereigenschappen te weten gekomen. Maar wat voor karaktertrekjes en kansen komen daarbij?

Lyndsay Pearson:
Photographers eye:
Hiermee zullen de Sims fotografie sneller onder de knie hebben en zullen hun foto’s voor meer verkopen. Ze hebben ook nieuwe sociale acties naar andere Sims toe over fotografie. Zoals erover kletsen.

Discipline:
Hiermee zullen de Sims de Martial arts sneller onder de knie krijgen. Ze verdubbel hun kans om succesvol te zijn wanneer ze een plank door midden willen breken. Ook hebben ze minder kans om te falen tijdens het trainen met de dummy. (De oefenpaal.)
Ze vinden Martial arts leuk om te leren terwijl andere Sims er snel moe van worden.

Adventurous:
Je Sims krijgen een positieve moodlet als ze voor het eerst een ander land bezoeken. Die moodlet krijgen ze ook als ze een tombe onderzoeken. Ze zullen hun Visa level sneller omhoog kunnen werken dan Sims zonder deze karaktereigenschap, ze zullen ook vaker willen reizen. (Andere Sims zullen na hun reis misschien even klaar zijn met het reizen en willen sowieso een aantal dagen lekker thuis blijven.)

SimFans.de:
Met De Sims 3 Wereldavonturen zullen onze Sims nieuwe recepten leren, wat speciaal in een ander land wordt gemaakt. Welke zijn dat?

Lyndsay Pearson:
De nationale maaltijden van China zijn o.a een wok gerecht en loempia’s. In Frankrijk zal je o.a. kikkerbilletjes tegenkomen, een kaasgerecht en een visgerecht. In Egypte kom je o.a shoarma en een vegetarisch gerecht.

SimFans.de
In deze uitbreiding zullen we voor het eerst nationale land markeringen zien. Wat zullen onze Sims kunnen bezoeken in China, Egypte en Frankrijk?

Lyndsay Pearson:
In Egypte: Piramides, Sfinx en verschillende tempels.
In Frankrijk: Eiffeltoren, Arc de Triomphe.
In China zijn er locaties geïnspireerd door de Chinese muur, de hemel tempel en de Verboden Stad. De land markeringen zullen niet als 2 druppels op de originele monumenten lijken. Maar we hebben ons er wel door laten inspireren.

Bedankt voor het interview!

7 reacties

  1. Oh, dat zou heel goed kunnen, lol! Even verbeteren. ^_^
    Ik had het wel opgezocht bij google, maar ik ken andere soorten loempia’s, ik vond ze er niet echt op lijken. :-p

  2. Ik vind het iets jammer dat er geen Italië in zit, mijn stiefmoeder is Italiaans en ik zou haar dan iets beter kunnen namaken… Ik hoop ook dat we net als met Riverview nadat we geregistreerd hebben een andere vakantiebestemming kunnen downloaden, maar dat lijkt me sterk 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *