11 reacties

  1. Ik vind het wel mooie screens! Kan niet meer wachten eigenlijk! Morgen komt er vast en zeker goede informatie over dit mooie uitbreiding pakket. Ik vind dit het beste uitbreidingspakket van de sims tot nu toe.

  2. helemaal mee eens, het ziet er geweldig uit. China vind ik er heel mooi uitzien, Eerst vond ik Frankrijk een beetje tegenvallen maar van wat ik zie op de foto’s ben ik weer helemaal blij, vooral de scooter

    groeten hello25

  3. Mooie screens. Ik wist wel dat er aan het einde van de maand weer nieuwe screens zouden komen, zoals ik ergens anders in een reactie heb gezet.

    @Hiki: inderdaad. Er moet echt eens een video komen van Frankrijk. Ik ben nu nog niet echt overtuigd om naar Frankrijk te gaan met mijn sims.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *