Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Waar is Sims 3 Wereldavonturen het goedkoopste?

In deze ‘crisis’ tijden moet iedereen de broekriem aantrekken dus is het goed te weten waar je Sims 3 Wereldavonturen het goedkoopst kunt krijgen.

We hebben op ons forum al langere tijd een Sims 3 Wereldavonturen – preorder sites topic maar Budget Gaming heeft nu op deze pagina ook een overzicht neergezet van de meeste winkels waar straks Wereldavonturen te koop is, uiteraard met de prijzen erbij.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>