Je kunt gewoon niet zonder!

Huizen voor Sims 3: Fishing Cabins van Wim Huiskamp

We hebben al eerder aandacht besteed aan de mooie en apart huizen die Wim Huiskamp op onze forums zet en er staan nu 2 nieuwe, leuke downloads online: een vissers huis en een decoratief lot en je vindt de links naar de downloads in deze deze post van het Creaties van wimhuiskamp topic

3 gedachtes over “Huizen voor Sims 3: Fishing Cabins van Wim Huiskamp”

  1. Wim Huiskamp

    Een kleine aanpassing op wat hier staat: op het eerste kavel staat het huis en het tweede kavel is decoratief, dus zonder huis. Ze zijn samen gebouwd om een mooi stukje Sunset Valley te krijgen.

    En opnieuw dank voor deze speciale aandacht. Ik wil nu echt naast mijn schoenen gaan lopen, maar mijn schoenen vinden dat niet goed. Dan blijf ik toch maar blozen.

  2. Bhakti

    Het plekje bij de Waterval lijkt een van de meest populaire plaatsen in Sunset Valley om leuke huizen of aangepaste parken te bouwen. Ik heb al eerder in Mod the Sims het park veranderd zien in een groot vijver waar de Sims in konden zwemmen, vervolgens een vijver met een eiland in het midden verbonden door een brug (was dat in TS 3?), en nu dit.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>