Geen Sims 3 Kerst Collectors Edition in Nederland en België?

De officiële Nederlandse Sims 3 site heeft een bericht online gezet dat Sims 3 Wereldavonturen Gold is, het bericht vindt je in de (meer lezen …).

Opvallend is dat er in het originele Engelstalige persbericht van 3 November op ea.com (zie dit bericht op onze site) de Sims 3 Kerst Collectors Edition wordt genoemd die tegelijkertijd met Sims 3 Wereldavonturen op de markt komt. We kunnen dan ook wel concluderen dat deze Collectors Edition (voorlopig) niet in Nederland en België te koop zal zijn.

For those who haven’t already purchased The Sims 3 or need a good gift idea for friends or family, a special limited Holiday Collector’s Edition will also be available on November 17, 2009. The special edition will feature content from the original The Sims 3 Collector’s Edition along with new holiday content. For more information on The Sims 3, go to Official Website.

DE SIMS 3 WERELDAVONTUREN IS GOUD

Pak je eetstokjes, spring op je scooter en ga vanaf 19 november 2009 op avontuur in eeuwenoude tomben in De Sims 3 Wereldavonturen

The Sims Studio van EA kondigt vol trots aan dat De Sims™ 3 Wereldavonturen* het eerste uitbreidingspakket voor De Sims 3, goud status heeft gehaald voor de PC en Mac. De game zal vanaf 19 november 2009 in de winkels liggen.

Sims kunnen nu het avontuur van hun leven beleven in De Sims 3 Wereldavonturen. Sims kunnen in Al Simhara in Egypte voor mummies op de vlucht slaan, vuurwerk afsteken dat ze van de plaatselijke bevolking in Shang Simla in China gekocht hebben en de kunst van het brouwen van nectar leren in Frankrijk. Tijdens het spelen kunnen je Sims alle grappige, enge en spannende momenten vastleggen met de nieuwe fotografievaardigheid. Spelers kunnen nadat ze klaar zijn met hun zoektocht de gevonden schatten mee naar huis nemen, zodat ze die kunnen koesteren en aan anderen kunnen laten zien. Wanneer spelers hun PC-/Mac-versie van de game online registreren, ontvangen ze exclusief extra gamemateriaal dat uit de Avonturenschatset en 1.000 SimPoints*** bestaat. Dit materiaal kunnen ze in De Sims 3 Store gebruiken om hun game aan te passen met aanvullende voorwerpen die in de game gebruikt kunnen worden.

Fans van De Sims van over de hele wereld zullen mee swingen met de nieuwe muziek in het Simlish uit het uitbreidingspakket De Sims™ 3 Wereldavonturen. Meer dan een dozijn artiesten hebben hun nummers in het Simlish ingezongen voor de game, waaronder GRAMMY-winnaressen Nelly Furtado en LeAnn Rimes, maar ook nieuwe opkomende sterren als Matt + Kim, Fefe Dobson, Pixie Lott, Natalie Portman’s Shaved Head, Katie Melua, Esmee Denters, Young Punx!, Evan Taubenfeld, Madina Lake en nog veel meer artiesten.

“*De Sims 3 of De Sims 3 Collector’s Edition voor PC/Mac zijn vereist om te spelen.
**Op basis van NPD-gegevens.
**INTERNETVERBINDING VEREIST. Kijk voor meer informatie op de verpakking of lees de digitale distributieregels door.”

1 reactie

  1. Er staat nu een banner bovenaan het EA-forum, met daaraan een kaartje ‘Extra’s voor de feestdagen’. Zou dit kunnen betekenen dat we hier de kerstspullen op een andere manier kunnen gaan krijgen? Voor 2 was het het eerste jaar ook een digitale download en pas in het jaar daarna kon je hem ook op cd kopen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *